Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Uudet lippuvaihtoehdot erityisryhmille nyt tilattavissa

2.9.2024

Niiden erityisryhmien, joiden ei ole mahdollista käyttää Reitit ja Liput -sovellusta, käyttöön tarkoitetut uudet matkakortit ovat nyt tilattavissa. Uusien matkakorttien myötä vanhan Arvokortin myynti on päättynyt.

Uusille matkakorteille voi ostaa valtakunnallisia sarjalippuja. Matkakortin hinta on 7 euroa (sis. toimituskulut) ja toimitusaika Matkahuollon pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin noin viikko.

Voit jatkossa tarkastella matkakortin tietoja, kuten jäljellä olevia voimassaolopäiviä tai matkoja, verkkosivuilla kirjautumalla omiin palveluihin. Matkakorteille ei kuitenkaan voi ostaa uusia matkoja tätä kautta vaan erillisellä tilauslomakkeella.

Vanhalla matkakortilla voi huoletta matkustaa siihen asti, kunnes kortilta loppuu arvo, jolloin kortilla matkustavan on siirryttävä käyttämään uutta matkakorttia. Vanhat matkakortit poistuvat kokonaan käytöstä 31.12.2024. Suosittelemme tilaamaan uuden matkakortin hyvissä ajoin.

Tutustu uuteen matkakorttiin

Ajankohtaista

11.9.2024
Tutkimus: Kotimaisen kaupan joulusesonki ei näytäkään niin synkältä – yli puolella joulubudjetti ennallaan
10.9.2024
Korotamme valtakunnallisten sarjalippujen hintoja 1.10.2024
4.9.2024
Raahessa käynnistyi kutsupohjainen joukkoliikennepalvelu - uraauurtava järjestelmä mahdollistaa henkilökuljetusten uudistamisen
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media