Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Lähetä helposti ja edullisesti kaikenkokoiset paketit. Osta paketti verkosta kotimaahan alk. 4,90 € ja ulkomaille alk. 9,90 €. Tuo valmiiksi maksettu paketti aktivointikoodilla johonkin yli 2000 Matkahuollon palvelupisteestä, mm. pakettiautomaattiin, K-kauppaan, R-kioskiin tai Matkahuoltoon.

Paketit kotimaahan
Paketit ulkomaille
Pakkaaminen
Vastaanota paketti
Palauta paketti
Ohjeet ja ehdot paketeille

Asioi sujuvammin – rekisteröidy Matkahuollon asiakkaaksi!

Rekisteröityminen Matkahuollon asiakkaaksi kannattaa. Saat käyttöösi useita hyödyllisiä, asiointia nopeuttavia palveluita ja lisätietoa palveluistamme: seuraat pakettejasi automaattisesti, voit pidentää pakettiesi säilytysaikaa, tilata kotiinkuljetuksen, palauttaa paketin vaivattomasti ja tilata uutiskirjeemme. Lisäksi tarjolla on useita matkustamista helpottavia palveluita.

Lue lisää

Paketit kotiintoimitettuina ilman huolia

Tuntuuko arki rajoituksineen jo liiankin haasteelliselta? Helpota elämää tilaamalla tuotteet suoraan kotiin Kotijakelu-palvelulla tai tilaa kotiinkuljetus jo noutamista odottaville paketeille!

Lue lisää

Valitse nopea ja luotettava kuljetus Matkahuollon yli 2000 pakettiautomaattiin ja palvelupisteeseen

Matkahuolto tarjoaa eniten henkilökohtaista palvelua tarjoavia noutopisteitä Suomessa, Noutopisteitämme ovat K-kaupat, R-kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Noutopisteemme palvelevat K-kauppojen ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Paketin voi lähettää ja noutaa pakettiautomaatista, K-kaupasta, R-kioskista tai Matkahuollosta tai tilata suoraan kotiosoitteeseen kaikkialla Suomessa.

Lue lisää