Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkahuoltoKestävää liiketoimintaaKehitystyömmeLaaja joukkommeYrityksen johtoRaportointi MedialleVastuullisesti
Kirjaudu

Yrityksen johto

MatkahuoltoKestävää liiketoimintaaKehitystyömmeLaaja joukkommeYrityksen johtoRaportointi MedialleVastuullisesti

Matkahuollon omistavat Linja-autoliitto ry ja ammattimaista linja-auto- ja henkilöautoliikennettä harjoittavien yksityisten ja yhteisöjen alueelliset yhdistykset eli suomalaiset linja-autoyrittäjät.

Johtoryhmä

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@matkahuolto.fi.

Mika Husso
Mika Husso
Toimitusjohtaja

Matkahuollon toimitusjohtaja ja johtoryhmän jäsen 16.1.2023 alkaen. Mikalla on pitkä kokemus muun muassa liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Mika on koulutukseltaan DI ja KTM.

Johanna Haanpää
Johanna Haanpää
Asiakaskokemus- ja markkinointijohtaja

Asiakaskokemus- ja markkinointijohtaja 2020 alkaen sekä johtoryhmän jäsen. Johanna vastaa asiakaskokemuksen ja markkinoinnin lisäksi brändistä ja viestinnästä sekä asiakaspalvelusta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kehittämisen, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Inforissa, Suomen Yrittäjissä ja Pihlajalinnassa. Johanna on koulutukseltaan KM.

Riku Korpela
Riku Korpela
Lakiasiainjohtaja

Lakiasioista ja vastuullisuudesta vastaava johtaja vuodesta 2019 alkaen sekä johtoryhmän jäsen. Rikulla on monivuotinen kokemus yrityslakimiehen ja lakiasiainjohtajan tehtävistä kuten hallitustyöstä, yrityskaupoista, compliance-työstä ja lakiasiaintoiminnon perustamisesta ja kehittämisestä. Aiemmin hän on toiminut mm. useissa rooleissa ja yrityskaupoissa Keskon lakiasioissa sekä Suomen Lähikaupassa lakiasiainjohtajana. Riku on koulutukseltaan OTM.

Teemu Naatula
Teemu Naatula
Talousjohtaja

Talousjohtaja 2019 alkaen sekä johtoryhmän jäsen. Teemulla on yli 20 vuoden vankka kokemus taloushallinnon kehitys- ja johtotehtävistä. Hän on työskennellyt palvelulogistiikassa, energiasektorilla ja lääkealalla. Teemu on koulutukseltaan KTM.

Kati Nevalainen
Kati Nevalainen
Johtaja, Pakettipalvelut ja palvelupisteverkosto, Tuotanto

Pakettipalvelut ja palvelupisteverkosto -liiketoiminnan johtaja 2019 alkaen sekä johtoryhmän jäsen. Kati on toiminut pitkään logistiikkatoimialalla. Hän on vastannut pakettien vastaanottamisen, lähettämisen ja palauttamisen prosessien kehittämisestä sekä työskennellyt data- ja analytiikkapalveluiden parissa. Kati on koulutukseltaan KTM.

Anu Pekurinen
Anu Pekurinen
Johtaja, Matkustaja- ja Liikennöitsijäpalvelut (va)

Matkustaja- ja liikennöitsijäpalvelut -liiketoimintojen va. johtaja syksystä 2022 alkaen sekä johtoryhmän jäsen. Anulla on monipuolinen kokemus toiminnan ja digitaalisuuden kehittämisestä erilaisissa rooleissa. Hän on työskennellyt aiemmin liikennöitsijän toimintaprosessien ja energiayhtiön digitalisten palveluiden kehittämisessä sekä teleoperaattorin ICT-projektipäällikkönä. Anu on koulutukseltaan insinööri ja MBA.

Juha-Pekka Pirvola
Juha-Pekka Pirvola
Myyntijohtaja

Myyntijohtaja 2019 alkaen sekä johtoryhmän jäsen. JiiPee on toiminut 90-luvulta alkaen eri IT-palveluyritysten myynnin johto- ja kehitystehtävissä ennen siirtymistään Matkahuollolle. Hän on vastannut myynnin tehostamisesta, transformaatiosta ja kehittämisestä arvonmyyntipohjaiseksi. JiiPee on koulutukseltaan datanomi.

Mika Rajanen
Mika Rajanen
Johtaja, ICT, digitalisaatio ja projektitoimisto

ICT:stä, digitaalisuudesta ja kehittämisen ohjauksesta vastaava johtaja 2019 alkaen sekä johtoryhmän jäsen. Mikalla on n. 25 vuoden kokemus vaativista kehitys- ja johtotehtävistä eri toimialoilla, kuten IT-palveluita tarjoavissa pörssiyhtiöissä, kaupan alalta, julkishallinnosta, palvelusektorilta ja teollisuudesta. Hän on digitaalisen liiketoiminnan ja teknologiajohtamisen lisäksi erikoistunut strategisten muutosten suunnitteluun, läpivientiin ja johtamiseen. Mika on koulutukseltaan tietotekniikan DI.

Hanna Weckman
Hanna Weckman
Henkilöstöjohtaja

Henkilöstöjohtaja 2018 alkaen sekä johtoryhmän jäsen. Hannalla on monipuolinen osaaminen henkilöstöhallinnosta sekä henkilöstön kehittämisestä palveluliiketoiminnassa eri aloilta. Hanna on toiminut aiemmin henkilöstön kehitystehtävissä muun muassa Valiolla ja Keskolla ja henkilöstöpäällikkönä S-ryhmässä. Hanna on koulutukseltaan ETM, FM.

Hallitus

Mika Salokangas, puheenjohtaja
Johanna Lehtonen, varapuheenjohtaja
Henri Hihnala
Lauri Hiltunen
Tomi Pienimäki
Kenneth Svanbäck
Maria Timgren
Matti Viialainen

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä