Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto yrityksenä

Matkahuolto on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys. Tarjoamme asiakkaillemme – kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille sekä liikennöitsijöille – monipuolisia matkustamiseen, kuljetuksiin ja logistiikkaan liittyviä palveluita, joiden avulla ihmiset ja paketit liikkuvat helposti ja nopeasti Suomen joka kolkkaan.

Jo lähes 90 vuoden ajan olemme pitäneet Suomea liikkeellä toimien joukkoliikenneoperaattorina sekä matkustaja- ja pakettipalveluiden alustatalouden edelläkävijänä. Viime vuosina olemme panostaneet digitaalisten palveluidemme kehittämiseen. Tahdomme tarjota asiakkaillemme täysin digitaaliset palveluketjut matkojen ja kuljetusten suunnitteluun, varaamiseen, maksamiseen ja seurantaan.

Vastuullisuus on aina ollut keskeistä toiminnassamme. Edistämme joukkoliikenteen käyttöä ja tuemme koko Suomen kattavalla palveluverkostollamme harvaanasuttujen seutujen elinvoimaisuutta. Toimintamallimme, jossa kuljetamme paketteja ja ihmisiä samalla kertaa, on ainutlaatuinen. Se vähentää ympäristövaikutuksia ja mahdollistaa palvelujen pitämisen saatavilla koko Suomessa. Osana tammikuussa 2021 hyväksyttyä uutta vastuullisuusohjelmaamme olemme asettaneet tavoitteeksemme olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Matkahuollon omistavat Linja-autoliitto ry ja ammattimaista linja- auto- ja henkilöautoliikennettä harjoittavien yksityisten ja yhteisöjen alueelliset yhdistykset eli suomalaiset linja-autoyrittäjät.

Vuosikertomukset

Vuosikertomus 2020

Vuosikertomus 2019

Vuosikertomus 2018

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä