Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkahuoltoKestävää liiketoimintaaKehitystyömmeLaaja joukkommeYrityksen johtoRaportointi MedialleVastuullisesti
Kirjaudu

Matkahuolto – Paremmin perillä

MatkahuoltoKestävää liiketoimintaaKehitystyömmeLaaja joukkommeYrityksen johtoRaportointi MedialleVastuullisesti

Matkahuolto on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys, joka perustettiin parantamaan ihmisten ja tavaroiden liikkumista lähes 90 vuotta sitten, kun autot valtasivat maantiet hevosilta.

Tarjoamme asiakkaillemme – kuluttajille, yrityksille, yhteisöille ja liikennöitsijöille – monipuolisia ja kestäviä matkustamiseen, kuljetuksiin ja logistiikkaan liittyviä palveluita. Niiden avulla ihmiset ja paketit liikkuvat helposti ja nopeasti Suomen joka kolkkaan.

Olemme Suomen toiseksi suurin pakettipalvelutoimija. Koko Suomen laajuiseen verkostoomme kuuluu tällä hetkellä yli 2000 palvelupistettä, joista yli 700 on pakettiautomaatteja. Kauttamme voi lähettää paketteja Suomen lisäksi kaikkiin Baltian maihin, Ruotsiin, Tanskaan sekä moniin Keski-Euroopan maihin. Pyrimme kasvattamaan kansainvälisten kuljetusten osuutta toiminnassamme.

Haluamme toiminnallamme edistää positiivisia ympäristövaikutuksia ja kestävää elämäntapaa tarjoamalla kätevästi bussi- ja muun joukkoliikenteen matkalippuja pääväyliltä aina Saimaan Saaristoreitin polkupyörälautoille.

Asiakkaillemme tarjoama laaja palvelukirjo kattaa kätevät digitaaliset palvelut matkojen ja kuljetusten suunnitteluun, matkalippujen varaamiseen ja ostamiseen sekä kutsuliikennepalveluihin.

Tavoitteemme on toimia joukkoliikenteen sekä matkustaja- ja pakettipalveluiden edelläkävijänä. Panostamme pakettipalveluissamme ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Lisäämme sähköautojen määrää kuljetuskalustossamme, ja satsaamme reittien optimointiin. Tähtäämme hiilineutraaliuteen vuoteen 2030 mennessä.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä