Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Vastaanota paketti

Helpoin tapa vastaanottaa paketit on tilata ne suoraan kotiin

Valitse tilausvaiheessa kotijakelu niin toimitamme lähetyksen ovellesi sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin tai tilaa jo noudettavalle paketille kotiinkuljetus, lue lisää

Voit seurata saapuvaa pakettiasi lähetysten seurannan avulla. Siirry lähetysten seurantaan

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista

Paketti toimitetaan Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Tarvitset pakettia noutaessasi saapumisilmoituksessa olleen lokerokoodin. Koodin löydät myös omista saapuvista paketeista, jos olet rekisteröitynyt Matkahuollon asiakkaaksi, lue lisää ja rekisteröidy asiakkaaksemme täältä

Näin käytät pakettiautomaattia

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä

Paketti toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-ruokakauppoihin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Suuremmat lähetykset ja pikalähetykset toimitetaan Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla heti, kun pakettisi on noudettavissa. Noutaessasi lähetystä tarvitset mukaan henkilötodistuksen: ajokortin, passin tai poliisin myöntämän henkilökortin. Jos et pääse itse noutamaan pakettiasi, voit tilata kotiinkuljetuksen rekisteröitymällä Matkahuollon asiakkaaksi, lue lisää ja rekisteröidy asiakkaaksemme täältä. Toinen henkilö voi noutaa paketin puolestasi ja hänen tulee esitellä oman henkilötodistuksensa noudon yhteydessä.

Jakelu postiluukkuun


XXS- pakettiin on mahdollista ostaa lisäpalveluna Jakelu postiluukkuun kaikkialla Suomessa. XXS-paketti toimitetaan tällöin vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikoon 2-4 arkivuorokauden kuluessa. Saat jakelusta tulee toimituskuittauksen mobiilisovellukseen, kun se on jaettu perille.

Voit kertoa ovikoodisi Matkahuollon mobiilisovelluksessa asetuksissa tai pyytää lähettäjää lisäämään sen lähetysvaiheessa paketin tietoihin. Kuljettaja yrittää myös tavoitella sinua puhelimitse, mikäli hän ei pääse lukitun oven takia jakamaan pakettia.

Jos emme saa jaettua pakettia postilaatikkoosi, paketti toimitetaan noudettavaksi Matkahuollon noutopisteeseen. Saat erillisen tekstiviestin tai sähköpostin, kun paketti on noudettavissa.

Katso koronaepidemiasta johtuvan poikkeustilanteen aiheuttamat muutokset täältä.

Löydä lähin palvelupiste

Lähetä paketti kotimaahan ja ulkomaille

Hinnat alkaen 5,50 € kotimaassa ja ulkomaille alkaen 9,90 €
Lähetä

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae

Sarjapaketti

Ostamalla sarjapaketin saat kerralla kymmenen lähetystä.
Osta sarjapakettiLähetä sarjapaketti
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä