HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu
Etusivu
Paketit
Vastaanota paketti

Vastaanota paketti

Voit seurata saapuvaa pakettiasi lähetysten seurannan avulla.

Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla heti, kun pakettisi on noudettavissa. Noutaessasi lähetystä tarvitset mukaan henkilötodistuksen: ajokortin, passin tai poliisin myöntämän henkilökortin. Jos et pääse itse noutamaan pakettiasi, voit valtuuttaa toisen henkilön noutamaan sen. Hän tarvitsee noutaessaan valtakirjan ja henkilötodistuksen.

Katso koronaepidemiasta johtuvan poikkeustilanteen aiheuttamat muutokset täältä.

Jos pakettisi on tullut pakettiautomaattiin, tarvitsen pakettia noutaessasi saapumisilmoituksessa olleen koodin. Lähetystä noudettaessa valitaan automaatin näytöltä ensin Nouda-toiminto. Sen jälkeen näytölle syötetään saapumisilmoituksessa ollut 8- tai 6-numeroinen koodi. Tämän jälkeen avautuu automaattisesti sen lokeron ovi, jossa lähetys on. Ota paketti lokerosta ja sulje ovi.

Verkkokaupasta tilattaviin paketteihin voi valita kuljetustavaksi Matkahuollon, jos verkkokauppias on sopinut kuljetussopimuksen Matkahuollon kanssa. Monissa verkkokaupoissa on mahdollista valita lähimmän Matkahuollon pakettipisteen sijasta myös jokin toinen itselle paremmin soveltuva Matkahuollon pakettipiste noutopaikaksi. Muussa tapauksessa lähetys kuljetetaan postinumeron perusteella kyseisen postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen. Oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-kioski, pakettiautomaatti tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Katso palvelupisteiden osoitteet

Lähetä paketti

Hinnat alkaen 4,90 €
Osta ja lähetä paketti

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae

Sarjapaketti

Ostamalla sarjapaketin saat kerralla kymmenen lähetystä.
Osta sarjapakettiLähetä sarjapaketti
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Paremmin perillä