Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Rekisteröityneen asiakkaan palvelut

Matkahuollon asiakkaaksi rekisteröityminen kannattaa. Rekisteröitymällä saat käyttöösi useita hyödyllisiä palveluita.  Rekisteröidy asiakkaaksi tästä Osa palveluista on käytettävissäsi rajoitetusti ja näet paketin yhteydessä milloin palvelu on ostettavissa.

Seuraa lähteviä ja saapuvia paketteja 

Voit seurata lähetettyjen ja saapuvien pakettiesi kulkua verkossa. Paketit näkyvät seurannassa heti, kun kuljetus on ostettu. Pääset myös tarkastelemaan lähetettyjen ja saapuvien pakettiesi mitta- ja painotietoja kaikkien niiden lähetysten osalta, joihin on merkitty mittatiedot.  Näet myös automaattiin saapuneen paketin lokerokoodin noutamista varten.

Nopeuta lähettämistä 

Voit ostaa paketillesi kuljetuksen nopeasti, sillä kirjautuneena asiakkaana omat tietosi ovat valmiina ja syötät vain vastaanottajan tiedot. 

Muuta vastaanottajan tietoja lähettämisen jälkeen

Voit muuttaa vastaanottajan tietoja vielä senkin jälkeen, kun olet ostanut paketillesi kuljetuksen. Noutopisteen voit muuttaa ennen kuin olet tuonut paketin pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen ja vastaanottajan nimen voit vaihtaa siihen asti kunnes pakettia lähdetään viemään noutopisteeseen.

Vaihda paketin noutopaikkaa

Voit vaihtaa palvelupisteeseen saapuneen pakettisi noutopistettä toiseen palvelupisteeseen. Siirrettävä paketti saa uuden lähetystunnuksen ja kuljetusaika on noin yhden vuorokauden. Pakettiautomaatissa olevaa pakettia emme pysty siirtämään.

Pidennä paketin säilytysaikaa 

Voit ostaa paketillesi lisää säilytysaikaa 7, 14 tai 21 päivän erissä suoraan verkosta, jos et pääse noutamaan pakettiasi säilytysajan puitteissa. Säilytysaikaa voit pidentää kaikissa muissa lähetyksissä, pois lukien lähetykset, jotka ovat pakettiautomaatissa tai joiden lähettäjä on estänyt säilytysajan pidentämisen.

Osta paketillesi kotiinkuljetus 

Voit ostaa paketille helposti kotiinkuljetuksen suoraan verkosta, jos et pääse noutamaan pakettiasi palvelupisteestä.  Kotiinkuljetuksen voit ostaa kaikkiin muihin lähetyksiin, pois lukien paketit, jotka ovat pakettiautomaateissa, bussiennakolliset sekä lähetykset, joiden lähettäjä on estänyt kotiinkuljetuksen ostamisen.  

Palauta paketti

Voit aktivoida verkkokauppatilauksesi palautuksen muutamalla klikkauksella. Saat aktivointikoodin, jonka avulla voit jättää palautuksesi mihin tahansa pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen. Lue lisää

Pysy ajan tasalla

Saat aina ensimmäisten joukossa lisätietoa Matkahuollon uusista palveluista, yhteistyökumppaneiden tarjouksista ja mahdollista poikkeamista tilaamalla Matkahuollon uutiskirjeen.

Koontikuitti

Tällä toiminnolla voit ladata laitteellesi koonnin verkkosivuilla tekemistäsi paketti- ja sarjapakettiostoista valitsemallasi aikavälillä. Koonnissa näkyvät ne ostot, jotka olet tehnyt käyttäessäsi verkkopalvelua kirjautuneena.

Tarkastele tulevia ja menneitä matkoja 

Voit tarkastella tulevia ja menneitä matkojasi. Jos käytät Bussiliput-sovellusta, sovellukseen voit tallentaa myös suosikkireittisi. Lisäksi sovelluksella voit ladata matkakorttisi, jos käytössäsi on Android-puhelin, jossa on NFC-lukuominaisuus. 

Lisäämme rekisteröityneille asiakkaille uusia palveluita myös jatkossa.

Rekisteröidy ja kirjaudu omiin palveluihin

Rekisteröidy asiakkaaksi ja kirjaudu sisään omiin palveluihin
Rekisteröitymään

Lähetä paketti kotimaahan ja ulkomaille

Hinnat alkaen 5,50 € kotimaassa ja ulkomaille alkaen 9,90 €.

Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja LiputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media