Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoVastuullisuusRaportointi Medialle
Kirjaudu
Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoVastuullisuusRaportointi Medialle

Matkahuolto ennen, nyt ja huomenna

Olemme mutkaton arjen kumppani, jonka kanssa jokainen matka ja jokainen paketti menee aina enemmän kuin nappiin – ja mieluummin vielä piirun verran paremmin. Kun me keskitymme siihen, minkä parhaiten osaamme, silloin myös asiakkaamme voivat huoletta keskittyä siihen, mikä elämässä on tärkeää.


Missio: Saatamme ihmiset ja tavarat mutkattomasti yhteen

Olemme rehti, kotimainen toimija, jolle elämän helpottaminen on kaiken A ja Ö. Jokainen matka tai paketti on meille tärkeä. Pidämme huolen, että kaikki mikä kauttamme liikkuu on aina paremmin perillä.


Strateginen tahtotila ja avainteemat

Tahtotilamme strategiakaudella 2023–2027 on rakentaa Matkahuollosta taloudellisesti menestyvä, asiakaslähtöinen ja vastuullinen paketti- ja matkapalveluyhtiö, joka tuottaa omistaja-arvoa yhtiön arvonnousun ja osingonmaksun sekä liikennöitsijöille tärkeiden ydinpalveluiden muodossa. 

Matkahuollon strategiakaudelle on valittu neljä avainteemaa, jotka viitoittavat matkaamme kohti asetettuja tavoitteita ja tulevaisuuden Matkahuoltoa. 

Arvoa asiakkaille ​ ja omistajille

Luomme taloudellista ja palveluiden kautta syntyvää arvoa asiakkaille ja omistajille olemalla ketteriä, rohkeita, kustannustehokkaita, asiakaslähtöisiä ja yksinkertaisia.

Pakettipalveluiden kannattava kasvu

Haemme voimakasta kasvua sekä kotimaassa että kansainvälisissä yritysasiakkuuksissa - valttina asiakkaan tarpeisiin vastaava, erottuva asiakaskokemus.

Matkustamisen ​ydinpalvelut

Pidämme liikennöitsijöille ja matkustajille tärkeät ydinpalvelut keskiössä, yksinkertaistamme ja uudistamme rohkeasti tarjoomaa, kasvua silmällä pitäen ja kannattavuutta hakien.

Arvostettu ​brändi ja työpaikka

Vahvistamme asemaamme arvostettuna yrityksenä ja työnantajana kehittämällä asiakas- ja työntekijäkokemusta ja brändiä.


Yhteiset arvot

Matkahuollolle on toiminnan tueksi määritelty kolme keskeistä arvoa. Arvot tukevat ja ohjaavat meidän kaikkien matkahuoltolaisten jokapäiväistä työtä.

Mutkatonta menoa

Mihin ikinä ryhdymmekään, teemme sen rehdillä otteella ja pilke silmäkulmassa. Varmistamme, että asiat ovat mahdollisimman mutkattomia sekä itsellemme että asiakkaalle. Toimimme aina ketterästi ja ratkaisu mielessä.

Kuljettajan paikalla

Jokaisella meistä on käsi ratilla ja jalka kaasulla, minkä myötä menestys on käsissämme. Teemme tehtävät rohkeasti, kannamme vastuumme ja viemme asiat loppuun asti. Uskallamme uudistaa ja muuttaa asioita kun siihen on tarvetta.