Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Seinäjoen kaupunkiliikenteen liput nyt Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksesta

25.3.2021

Seinäjoen kaupunkiliikenteen reittihaku ja mobiililiput siirtyvät Kätevä-sovelluksesta Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellukseen perjantaina 26. maaliskuuta 2021.

Perjantaista 26. maaliskuuta alkaen Kätevä-sovelluksen reittihaku ja lippukauppa ohjaavat käyttäjän Matkahuollon Reitit ja Liput -mobiilisovellukseen. Reitit ja Liput -sovelluksella voi hakea helposti reitin ja aikataulut haluamalleen matkalle. Sovellus antaa sopivat vaihtoehdot ja opastaa kartalla osoitteesta osoitteeseen. Lisäksi sovelluksesta voi ostaa kaupunkiliikenteen mobiililiput.

Reitit ja Liput -sovelluksen kautta ostetut mobiililiput säilyvät tallessa puhelimessa, josta ne näytetään kuljettajalle ja voidaan tarvittaessa tarkastaa. Sovelluksesta näkee suoraan myös kertalipun voimassaoloajan.


Reitit ja Liput -sovelluksen tulee olla ladattuna puhelimeen, jotta Kätevä-sovelluksen haut ohjautuvat sinne. Reitit ja Liput sovelluksen voi ladata Applen AppStoresta ja Googlen Play-kaupasta.

Myös valtakunnalliset aikataulut ja liput helposti yhdellä sovelluksella

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellus sisältää Seinäjoen kaupunkiliikenteen lisäksi koko Suomen bussien kaukoliikenteen ja kasvavassa määrin paikallisliikennettä sekä muiden operaattorien tuottamaa liikennettä. Sovelluksessa on jo nyt mukana esim. koko pääkaupunkiseudun eli HSL-alueen aikataulut ja liput sekä esimerkiksi Hämeenlinnan, Kokkolan ja Seinäjoen kaupunkiliikenne.

Uusia alueita ja operaattoreita lisätään mukaan koko ajan. Reitit ja Liput -sovelluksesta voi siten hakea koko matkaketjun pidemmällekin matkalle ja ostaa yhdellä kertaa liput kaikille matkan eri osuuksille.

Lisätietoja Reitit ja Liput -sovelluksesta löytyy Matkahuollon verkkosivuilta.

Ajankohtaista

29.11.2021
Koronan vaikutukset
29.11.2021
Itsenäisyyspäivän muistio: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
26.11.2021
Osassa paketteja viivästyksiä Vantaan terminaalissa olleiden häiriöiden vuoksi
Kaikki uutiset →

Blogi

Reitit ja Liput -sovelluksen käytettävyys taipui opinnäytetyön aiheeksi

Polkupyörällä bussiin? Jo tuhannet matkustajat ostaneet polkupyörälipun

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä