Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuollon verkkosivut uudistuivat – Palvelut muotoiltiin asiakkaiden toiveiden mukaan

12.11.2019

Matkahuollon uudet verkkosivut avattiin tänään. Verkkosivut on rakennettu pitkälti asiakkailta saadun palautteen pohjalta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme entistä nopeampia ja sujuvampia palvelukokemuksia.

Olemme keränneet asiakkailta laajasti palautetta siitä, millaisia uudistuksia he toivovat sivuille ja toivotuimmat muutokset on nyt toteutettu. Suuri osa verkkosivujen palautteista koski nimenomaan pakettipalveluita.

Paketin lähettäminen entistä sujuvampaa myös mobiilissa

Pakettilähetysten ostokokemus on rakennettu kokonaan uudenlaiseksi mukaan lukien pakettien koot XXS-XL ja hinnoittelut. Paketin lähettäminen käy entistä helpommin ja on myös edullista, sillä pienimmän paketin saa matkaan hintaan 4,90 €. Verkosta voi nyt myös ostaa isompien pakettien ja autonrenkaiden sekä polkupyörien kuljetuksen.

Kaikki ennen uudistusta verkosta ostetut Lähi-paketit ja Sarjapaketit voi käyttää loppuun niihin liittyvien tuote-ehtojen mukaisesti.

Luvassa lisää uusia palveluita ja parannuksia

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä päivitetään nyt myös aikatauluhaun ja bussilippujen verkkokaupan ulkoasu, mikä parantaa palvelun käytettävyyttä.

Uudistamme palveluitamme asiakaspalautteiden pohjalta tiheään myös tulevina viikkoina ja kuukausina ja tähtäämme uudistuksilla kohti parempaa asiakaskokemusta sekä Matkustaja- että Pakettipalveluissa.

Seuraavina ovat vuorossa kirjautuneen asiakkaan palvelut, joiden avulla voi mm. katsella omia menneitä ja tulevia matkoja ja tallentaa suosikkireitit nopeaa aikatauluhakua varten. Kirjautumismahdollisuus tulee myös esimerkiksi nopeuttamaan pakettien lähettämistä entisestään, koska omia lähettäjän tietoja ei tarvitse syöttää joka kerta erikseen.

Kerromme uudistuksista lisää verkkosivuillamme ja somekanavissamme.

Tervetuloa uusille verkkosivuille ja käyttämään uusia palveluja!


Ajankohtaista

29.11.2021
Koronan vaikutukset
29.11.2021
Itsenäisyyspäivän muistio: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
26.11.2021
Osassa paketteja viivästyksiä Vantaan terminaalissa olleiden häiriöiden vuoksi
Kaikki uutiset →

Blogi

Reitit ja Liput -sovelluksen käytettävyys taipui opinnäytetyön aiheeksi

Polkupyörällä bussiin? Jo tuhannet matkustajat ostaneet polkupyörälipun

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä