Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Länsi-Uudenmaan liput uudistuvat 1.3.2021 – Vaihda matkakorttisi uuteen

18.2.2021

Länsi-Uudenmaan alueella käytössä olevat Matkahuollon kaupunki-, seutu- ja työmatkaliput uudistuvat 1. maaliskuuta 2021. Lippuihin tulee muutoksia sekä niiden kelpoisuusalueisiin että hintoihin. Samalla nykyiset matkakortit vaihdetaan uusiin matkakortteihin.

Uusi 30 päivän kausilippu korvaa vanhat kaupunki-, seutu- ja työmatkaliput Hangon, Inkoon, Karkkilan, Lohjan, Raaseporin ja Vihdin alueella. Uuden 30 päivän kausilipun voi ostaa eripituisille matkoille (6–100 km) oman matkustustarpeen mukaan.

Vanhojen lippujen myynti päättyy 28. helmikuuta 2021. Poikkeuksena ovat Karkkilan asukkaille tarkoitettu 44 matkan Karkkilan sarjalippu, jonka säilyy käytössä jatkossakin ja Raaseporin kaupunkilippu, jonka myynti päättyy maaliskuun lopussa.

Kaikki uudet liput tulevat myyntiin Matkahuollon myyntipisteisiin ja verkkoon Matkakorttikauppaan 1.3.2021.

Uuden Länsi-Uudenmaan lipun hinnat ja muut tiedot löydät verkkosivuiltamme.

Vaihda matkakortti uuteen

Lippu-uudistuksen yhteydessä nykyiset matkakortit vaihdetaan uusiin. Uuden 30 päivän kausilipun lisäksi myös käytössä säilyvän Karkkilan sarjalippu vaihdetaan uudelle matkakortille maaliskuun alussa. Uuden matkakorttiteknologian avulla pystymme tarjoamaan matkustajille tulevaisuudessa monia hyödyllisiä palveluita kuten esimerkiksi matkakorttien lataamisen verkossa.

Matkakortin vaihtaminen ja uuden lipun hankinta käy helposti

  • Käytä nykyisellä matkakortillasi oleva kaupunki-, seutu- ja työmatkalippu loppuun lipun voimassaoloaikana.

  • Tämän jälkeen tule vaihtamaan lippusi ja matkakorttisi Matkahuoltoon tai tilaa uusi lippu ja matkakortti Matkakorttikaupasta

  • Huomioithan, että vanhaa matkakorttia ei voi enää ladata 28.2.2021 jälkeen, poikkeuksena Raaseporin kaupunkilippu, jota voi ladata 31. maaliskuuta 2021 asti.

Uudet matkakortit ja lipputuotteet käytössä koko maassa kesään mennessä

Matkakorttien ja lipputuotteiden uudistus koskee tänä vuonna koko maata. Aluekohtaisten kaupunki- ja seutulippujen ohella vaihdetaan myös kaikki valtakunnalliset lipputuotteet vaiheittain kesäkuun loppuun mennessä. Tarkempia tietoja matkakorttiuudistuksesta saat verkkosivuillamme.

Ajankohtaista

11.6.2021
Häiriöitä verkkopankkimaksuissa 11.6.2021
4.6.2021
Huijausviestejä liikkeellä
1.6.2021
Matkahuolto toimittaa yli 97 prosenttia paketeista asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen
Kaikki uutiset →

Blogi

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet vastuullisuusohjelman raamina

#vastuullisuus

Pienennä jätevuortasi kierrättämällä

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä