Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Kuljetamme paketteja nyt joka päivä jouluun asti - ennätyksellinen pakettimäärä voi aiheuttaa viiveitä

5.12.2019

Pakettipalvelussamme on käsillä vuoden kiireisin sesonki ja sen johdosta tuotantomme pyörii nyt kaikkina päivinä jouluun asti. Jaamme paketteja pakettipisteisiin noudettavaksi ja lähetämme saapumisilmoituksia myös huomenna itsenäisyyspäivänä ja lauantaina. Helsingin, Tampereen ja Turun alueella jaamme paketteja myös sunnuntaisin. Ennätyssuuresta pakettimäärästä johtuen kuljetuksissamme voi tällä hetkellä esiintyä pieniä viiveitä. Myös muutamat noutopisteet ovat parhaillaan täynnä. Jos valitsemasi noutopiste on päässyt täyttymään, viemme paketin lähimpään mahdolliseen korvaavaan pisteeseen ja ilmoitamme tästä saapumisilmoituksessa. Työskentelemme koko ajan, jotta saamme jokaisen paketin kuljetettua mahdollisimman nopeasti.

Myös asiakaspalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Verkkosivujen, sähköpostilla ja somen kautta tulleisiin palautteisiin vastaamme saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian. Jos asiasi on kiireellinen, tavoitat meidät nopeimmin palvelunumerosta 0600 11300, joka palvelee ma–pe klo 8–18 ja la klo 9–17. Itsenäisyyspäivänä palvelemme niin ikään klo 9–17. Puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm, jonotus on maksuton. Ruuhkasta johtuen emme voi juuri nyt vastata yksittäisten lähetysten seurantaan liittyviin kysymyksiin. Muistathan, että voit seurata lähetystäsi kätevimmin Matkahuollon verkkosivujen lähetysten seurannan kautta. Sivuilta löydät myös tiedot palveluista ja hinnoista sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Olemme pahoillamme mahdollisista viiveistä kuljetuksessa ja palautteisiin vastaamisessa. Kiitos kärsivällisyydestäsi. Teemme kaikkemme, jotta saamme jokaisen paketin perille pikimmiten!

Ajankohtaista

10.4.2024
Vappu ja helatorstai – tarkista aikataulut
28.3.2024
Vuosittainen päästölaskentamme on valmistunut – Matkahuollon hiilijalanjälki pieneni merkittävästi vuonna 2023
13.3.2024
Pääsiäismuistio ─ tarkista pääsiäisen aikataulut
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media