Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Tilaa nouto lähetyksillesi

Sopimusasiakkaanamme voit tilata noudon lähetyksillesi. Noudamme lähetykset arkisin klo 8-16 välisenä aikana ilmoittamastasi osoitteesta. Voit tarkentaa toivottua noutoaikaa tilauksen yhteydessä.

Täytäthän tiedot noutotilaukseen tarkasti, jotta kuljettajamme löytää valitsemassasi aikataulussa perille. Huomaathan, että lähetysten tulee olla valmiina kuljettajan saapuessa noutamaan niitä. Paketin päällä tulee olla osoitekortti tai osoitekortin puuttuessa lähetyksen yksilöivä tunniste (lähetysnumero tai aktivointikoodi) selkeästi paketin päälle kirjoitettuna.

Jos tarvitset säännöllisen, esim. päivittäisen vakionoudon tai et ole vielä sopimusasiakkaamme, ole yhteydessä myyntiimme.

Huomaathan, että tällä lomakkeella voit tilata noudon pakettituotteille, jotka voivat olla yksittäisiä, rullakossa tai lavalla. Lavarahdille (tuotekoodi 57) et voi tilata noutoa tällä lomakkeella.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media