Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Joulumuistio

 • Joulun tärkeät lähetyspäivämäärät

 • Tarjous: S-kokoinen paketti nyt 5,90 €

 • Lataa Matkahuolto Paketit-sovellus

 • Matkahuollon palvelupisteverkosto

 • Matkaliput joulunviettoon

 • Lataa Reitit ja Liput -sovellus

 • Asiakaspalvelumme jouluna


Jouluruuhkaa palvelupisteissä - noudathan pakettisi pian

Vaikka verkostomme on laaja, pakettien määrä on ruuhkauttanut suosituimmat palvelupisteemme näin joulun alla. Siksi pyydämme, että noudat pakettisi mahdollisimman pian ja vapautat tilaa seuraaville paketeille.

Matkahuolto Paketit -sovelluksessa seuraat helposti pakettien kulkua ja pystyt suunnittelemaan arkeasi etukäteen. Nouto sovelluksessa olevalla noutokoodilla on kätevää. Jos et pääse itse noutamaan pakettiasi, voit lähettää noutokoodin kätevästi vaikka toisella perheenjäsenelle.


Joulun tärkeät lähetyspäivämäärät

Kun lähetät paketit viimeistään seuraavina päivinä, kuljetamme ne palvelupisteisiin noudettavaksi tai vastaanottajan ovelle jouluaattoon mennessä.

Matkahuollon kautta lähetät joululahjat helposti myös ulkomaille.

Lähetä kotimaahan

 • Kotimaan paketit ke 20.12.
 • Kotijakelupaketit kotimaahan ti 19.12.
 • Pikapaketti vuorosta riippuen jopa vielä aattona 24.12.
Osta paketti →

Lähetä ulkomaille

 • Baltiaan pe 15.12.
 • Pohjoismaihin ti 12.12.
 • Muualle Eurooppaan ti 5.12.
Osta paketti →

Laita se pakettiin. Nyt euron edullisemmin.

Tarjous koskee Paketit-äpistä ja pakettiverkkokaupasta ostettuja S-kokoisia kotimaan paketteja. Tarjous on voimassa 27.11. - 20.12.2023. Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 6,90 €. Saat alennuksen koodilla JOULU.

S-paketin koko enintään on 10 x 40 x 55 cm ja enimmäispaino ilman lisäpalvelua 30 kg.

Osta S-paketti verkosta

Osta joulun paketit sovelluksesta - lataa Paketit-äppi!

Matkahuollon Paketit-sovellus on paljon muutakin kuin vain pakettien matkan seurantaa. Se on sinulle apu arkeen. Sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan kaikki Matkahuollon pakettisi samassa äpissä, lähettämään paketin helposti ympäri Suomen ja ulkomaille.

Lataa sovelluskaupastasi

Palvelupisteverkostomme aukioloajat ja palvelupistehaku

Suurin osa lähes 2300 palvelupisteestämme, kuten pakettiautomaatit, K-kaupat ja R-kioskit, palvelevat laajoin aukioloajoin seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuoden, myös jouluna. Palvelupistehausta löydät lähimmän palvelupisteen.

Jaamme paketteja laajennetusti myös lauantaisin seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo, Helsinki, Hyllykallio, Hyvinkää, Jokelo, Järvenpää, Kauniainen, Kellokoski, Kempele, Kerava, Kiiminki, Kirkkonummi, Klaukkala, Lohja, Mustasaari, Piispanristi, Pirkkala, Porvoo, Nokia, Oulu, Sipoo, Siuntio, Söderkulla, Tammisaari, Tampere, Turku, Tuusula ja Vaasa.

Tutustu palvelupisteisiin


Matkaliput joulunviettoon

Joulun ja vuoden vaihteen pyhät ovat yksi vuoden vilkkaimmista matkustusajankohdista. Huomioithan, että bussiliikenteen aikatauluissa on pyhien aikana jonkin verran poikkeuksia. Tämän vuoksi aikataulut kannattaa tarkistaa ja liput hankkia ennakkoon osoitteesta osoitteeseen opastavasta Reitit ja Liput -sovelluksesta tai Matkahuollon verkkosivuilta.

Myös kaikki päiväkohtaiset aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät verkkosivuiltamme ja Reitit ja Liput -sovelluksesta.