Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Joulumuistio

 • Joulun tärkeät lähetyspäivämäärät

 • Lataa Matkahuolto Paketit-sovellus

 • Matkahuollon palvelupisteverkosto

 • Matkaliput joulunviettoon

 • Lataa Reitit ja Liput -sovellus

 • Asiakaspalvelumme jouluna


Joulu on. Taas.

Taas se on täällä. Nimittäin se aika vuodesta, jolloin käymme joulun viettoon kukin tavallamme. Yhden joulutunnelma muodostuu matkasta hohtavien hankien luokse, toisen yhteisen joulupöydän ääreen kerääntymisestä koko suvun voimin, kolmannen taas paketista paljastuneesta hyvästä kirjasta ja villasukista kotisohvan nurkassa. Meidän jouluilomme syntyy siitä, että saamme tänäkin jouluna saattaa ihmiset ja tavarat mutkattomasti yhteen.

Jouluiloa ja onnea vuodelle 2024!


Jouluruuhkaa palvelupisteissä - noudathan pakettisi pian

Vaikka verkostomme on laaja, pakettien määrä on ruuhkauttanut suosituimmat palvelupisteemme näin joulun alla. Siksi pyydämme, että noudat pakettisi mahdollisimman pian ja vapautat tilaa seuraaville paketeille.

Matkahuolto Paketit -sovelluksessa seuraat helposti pakettien kulkua ja pystyt suunnittelemaan arkeasi etukäteen. Nouto sovelluksessa olevalla noutokoodilla on kätevää. Jos et pääse itse noutamaan pakettiasi, voit lähettää noutokoodin kätevästi vaikka toisella perheenjäsenelle.


Joulun tärkeät lähetyspäivämäärät

Kun lähetät paketit viimeistään seuraavina päivinä palvelupisteen paketin jättöaikojen mukaisesti, kuljetamme ne palvelupisteisiin noudettavaksi tai vastaanottajan ovelle jouluaattoon mennessä. Paketin jättöajat löydät palvelupistehausta.

Lähetä kotimaahan

 • Kotimaan paketit ke 20.12.
 • Kotijakelupaketit kotimaahan ti 19.12.
 • Pikapaketti vuorosta riippuen jopa vielä aattona 24.12.
Osta paketti →

Lähetä ulkomaille

 • Baltiaan pe 15.12.
 • Pohjoismaihin ti 12.12.
 • Muualle Eurooppaan ti 5.12.
Osta paketti →

Lataa sovellus ja varmista, että pakettisi ovat aina paremmin perillä

Matkahuollon Paketit-sovellus on paljon muutakin kuin vain pakettien matkan seurantaa. Se on sinulle apu arkeen. Sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan kaikki Matkahuollon pakettisi samassa äpissä, lähettämään paketin helposti ympäri Suomen ja ulkomaille. Ja vaikka tilamaan kotiinkuljetuksen automaatilta perille asti, jos omat aikataulut eivät anna periksi noutokeikalle.

Lataa sovelluskaupastasi

Palvelupisteverkostomme aukioloajat ja palvelupistehaku

Suurin osa lähes 2300 palvelupisteestämme, kuten pakettiautomaatit, K-kaupat ja R-kioskit, palvelevat laajoin aukioloajoin seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuoden, myös jouluna. Palvelupistehausta löydät lähimmän palvelupisteen.

Huomioithan, että viimeisenä joulun lähetyspäivänä paketin pitää olla palvelupisteellä tai automaatilla päiväkohtaisen paketin jättöajan mukaisesti, jotta se ehtii varmasti perille ajoissa.

Jaamme paketteja laajennetusti myös lauantaisin seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo, Helsinki, Hyllykallio, Hyvinkää, Jokelo, Järvenpää, Kauniainen, Kellokoski, Kempele, Kerava, Kiiminki, Kirkkonummi, Klaukkala, Lohja, Mustasaari, Piispanristi, Pirkkala, Porvoo, Nokia, Oulu, Sipoo, Siuntio, Söderkulla, Tammisaari, Tampere, Turku, Tuusula ja Vaasa.

Tutustu palvelupisteisiin


Matkaliput joulunviettoon

Joulun ja vuoden vaihteen pyhät ovat yksi vuoden vilkkaimmista matkustusajankohdista. Huomioithan, että bussiliikenteen aikatauluissa on pyhien aikana jonkin verran poikkeuksia. Tämän vuoksi aikataulut kannattaa tarkistaa ja liput hankkia ennakkoon osoitteesta osoitteeseen opastavasta Re