Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkustajapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Pakettipalvelut yrityksille

Kuljetamme yrityksesi paketit nopeasti ja luotettavasti. Käytössäsi on kaikki yrityksesi tarvitsemat kuljetuspalvelut ja koko maan kattava palvelupisteverkosto.

Palvelut verkkokaupoille
Paketit kotimaahan
Paketit ulkomaille
Hinnasto
Palvelupisteet
Referenssit

Noutokoodi korvaa nyt henkilöllisyystodistuksen näyttämisen!

Toimme ensimmäisenä pakettialan toimijana asiakkaillemme noutokoodilla tapahtuvan noudon nyt myös Matkahuollon palvelupisteille. Nouto tapahtuu noutokoodilla samalla tavalla kuin pakettiautomaatilta. Jos asiakkaalla on Paketit-äppi, voit lukea noutokoodin suoraan viivakoodista.

Asiakaskokemus paranee merkittävästi, kun asiakkaan ei tarvitse lähteä hakemaan unohtunutta henkilöllisyystodistusta tai kirjoittamaan kaverille valtakirjaa, kun homma hoituu noutokoodin avulla.

Lue lisää

Matkahuolto on kuluttajien silmissä Suomen vastuullisin paketti- ja logistiikkabrändi

Suomalaiset kuluttajat ovat valinneet Matkahuollon vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrändiksi vuoden 2023 Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Tutkimus perustuu kuluttajien näkemyksiin ja arvioon brändien vastuullisuudesta.

Lue lisää
HenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Näin pääset alkuunPakettipalvelut kotimaahan Pakettipalvelut ulkomaillePalvelut verkkokaupoille HinnastotOhjeet ja ehdot Lähetä ilman sopimusta Referenssit

Sosiaalinen media