Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

De kombinerade kvällstransporterna för Hempaket och paketautomater utökas till Åbo

17.10.2024

Vi piloterade i våras en modell för mer exakta leveranstider i Tammerfors och har nu utökat den förnyade Hempaket även till Åbo. Kundnöjdhetsundersökningen vi genomförde under piloten i Tammerfors har gett oss värdefull data för att stödja utvecklingen av Hempaket. Enligt undersökningen har våra kunder varit nöjda med den förnyade tjänsten.

På samma sätt som i piloten i Tammerfors kommer vi också att skicka en leveranstidsenkät till våra Hempaket-kunder i Åbo, där de kan välja kvällstider för olika dagar. På leveransdagen får mottagaren ett meddelande via sms eller Paketit-appen om den uppskattade leveranstiden samt en länk till en kartvy för att följa paketet i realtid.

Framöver kommer mottagaren också att kunna se en mer exakt ankomsttid i Paketit-appen för paket som levereras till paketautomater.

Nyheter

17.10.2024
De kombinerade kvällstransporterna för Hempaket och paketautomater utökas till Åbo
14.10.2024
Klockorna flyttas till vintertid 27.10. – påverkar bussarnas tidtabeller
11.10.2024
Vi uppdaterade vårt ansvarsprogram så att det ännu bättre motsvarar intressentgruppernas förväntningar och förändringarna i verksamhetsmiljön
Alla nyheter

Blog

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier