MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Hae
Kirjaudu
Etusivu
Matkustajat
Nettilippu

Nettilippu

Bussiliput voit ostaa helpoimmin verkosta alk. 2,50 €.

Nettilippu on voimassa lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityllä vuorolla. Nettitarjouslippuihin voi liittyä myös muita bussiyritys- ja yhteysvälikohtaisia rajoituksia.

Nettilippua ostettaessa pyydämme joko matkustajan nimen tai vaihtoehtoisesti 5-10 merkkiä pitkän vapaavalintaisen oman tunnisteesi. Jompikumpi tarvitaan, koska kuljettaja tarkistaa sen perusteella matkustusoikeuden autoon noustessasi. Jos samalla lipulla matkustaa useampi henkilö, tarvitaan vähintään yhden matkustajan nimi tai yksi oma tunniste. Venäjän liikenteen osalta kerätään kaikkien matkustajien tiedot.

Nettilipun oston yhteydessä saat näytölle tilausvahvistuksen ja halutessasi sähköpostiisi kuitin. Et tarvitse kuittia matkalle mukaan , mutta sen voi halutessa lähettää sähköpostiin tai tulostaa esim. kirjanpitoa varten.

Nettilippuun voi liittää paikanvarauksen useisiin pika- ja vakiovuoroihin. Paikkavaraus maksaa 2,50 €/paikka. Paikkavarausta ei voi tehdä lemmikin kanssa matkustettaessa.

Voit peruuttaa Nettilipun 24 h ennen vuoron lähtöä. Mikäli matkustuspäivä on viikonloppuna tai pyhäpäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä, peruutus tulee tehdä edellisenä arkipäivänä. Pyhäpäiväksi luetaan myös joulu- ja juhannusaatto. Meno-paluulippu voidaan peruuttaa kokonaan tai osittain 24 tuntia ennenmenomatkan alkua. Palvelusta peritään 9,00 euron maksu. Lipun ostamisen yhteydessä perittyä palvelumaksua ei palauteta. Peruuta nettilippu.

Mikäli Nettilipun osto epäonnistui, ilmoita häiriöstä.

Katso nettitarjouslippujen yhteysvälit ja yhteysvälikohtaiset erityisehdot.

Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin
Hae aikatauluja

Reitit ja Liput -mobiilisovellus

Opastus ovelta ovelle, reitit kartalla ja liput koko matkalle.

Matkakortti

Tilaa matkakortti kätevästi netistä matkakorttien verkkokaupasta.