MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Hae
Kirjaudu
Etusivu
Avoimet kesätyöpaikat 2020

Avoimet kesätyöpaikat 2020

Rekrytoimme kesäksi yli neljäkymmentä uutta osaajaa eri tehtäviin toimipisteisiimme ympäri Suomen. Onko pakettien 'lemppaus' jo entuudestaan tuttua? Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta sekä fyysisestä vuorotyöstä? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme kesätyöntekijä. Tärkeintä on halu uuden oppimiseen sekä tarkka ja tunnollinen työskentelytapa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttää sinut tehtäviisi, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön.

Matkahuollolla on pitkät perinteet ja kokeneiden kollegoiden avulla työtehtäviin perehtyminen käy nopeasti.

Edellytämme kesätyöntekijöiltä

  • Huolellisuus ja tarkkuus työtehtävissä

  • Hyvät yhteistyötaidot

  • Riittävä suomen kielen taito

  • Riittävät tietotekniset taidot

Järjestelmäosaaminen sekä vieraiden kielten osaaminen auttavat työssä menestymiseen. Työskentelet mielelläsi vaihtelevissa ja kiireisissäkin työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat aamuun tai iltaan pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja, joten toivomme vuorotyön sopivan sinulle.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa porukassa sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Kesätyöntekijöiden työsuhteet ovat määräaikaisia ja työsuhteiden kestot vaihtelevat 1–3 kuukauteen toimipisteiden tarpeen mukaan. Viikkotunnit vaihtelevat toimipisteen tarpeen mukaan 25–40.

Vastuullinen kesäduuni-kesätöiden hakuaika on päättynyt.

Vastuullinen kesäduuni

Matkahuolto on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan periaatteiden mukaisesti olemme sitoutuneet kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.

1. Hyvä hakijakokemus

Nuorelle kesätyön hankkiminen on yksi vuoden jännittävimmistä asioista. Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee. Myös hakijoille, joita ei valita tehtävään, ilmoitetaan asiasta asianmukaisesti.

2. Mielekäs työ

Kesätyön kautta nuori luo ensimmäiset konkreettiset käsityksensä työelämästä, eri aloista ja ammateista. Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi. Vastuullinen kesätyönantaja jättää nuorelle positiivisen kuvan työelämästä, mikä kannustaa opiskelemaan ja valmistumaan nopeammin työelämään.

3. Perehdytys ja ohjaaminen

Perehdyttämiseen ja ohjaamiseen nimetään vastuuhenkilö. Kesätyöläiselle kerrotaan aluksi työpaikan pelisäännöt ja käytöstavat. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Nuorta kohdellaan tasavertaisesti muiden työntekijöiden kanssa. Hänet otetaan työyhteisön täysivaltaiseksi jäseneksi heti alusta alkaen. Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

5. Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus, vaikka nuori ei itse sitä muistaisi pyytää. Työnantaja käy nuoren kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.

Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta