Mara

Matkahuollon Mara leipoo pullat, keittää kahvit ja kertoo viimeisimmät kuulumiset.Tervetuloa vieraakseni Matkahuollon Kahvilaan. Olen Mara, isännöin täällä ja kerron viimeisimmät kuulumiset.

Kahvilassa piipahtaa päivän mittaan myös kollegoitani asiakaspalvelusta. Jos minä en tiedä, he auttavat. Kysy meiltä, olemme palveluksessanne.

t. Matkahuollon Mara

7 kommenttia artikkelille “Mara”

 1. Matkahuollon sivuja selatessa pistää ärsyttävästi silmään tuo jatkuva toisto siitä, miten aikatauluhausta löytyy ”kaikki Suomen pika-, vakio- ja lähiliikenteen bussivuorojen aikataulutiedot”. Kun sieltä ei löydy kaikkia, niin turha tuollaista on jauhaa. Keksikää uusi mainoslause! Tuollaiset höpinät eivät kiinnosta ketään, ne vaan vievät uskottavuuden koko sivustolta!

 2. Kiitos viestistäsi Eelis. Aikataulujärjestelmämme sisältää yhteensä noin 400 yksityisen bussiyrittäjän noin 40 000 päivittäisen vuoron tiedot eli lähes kaikki aikataulutiedot pika-, vakio- ja lähiliikennevuorojen osalta. Aikataulujärjestelmämme mahdollistaa sen, että nämä aikataulutiedot ovat kaikkien bussimatkustajien saatavilla veloituksetta nettisivuiltamme. Järjestelmästä saattaa uupua joitakin yksittäisiä vuorotietoja, mutta myös mahdollisia puuttuvia tietoja päivitämme jatkuvasti. Tavoitteenamme on, että kaikki pika-, vakio- ja lähiliikennevuorojen aikataulutiedot löytyvät aikataulujärjestelmästämme.

 3. Olen talven ja kevään mittaan matkustanut joitakin kertoja Kotkaan menevällä vuorolla, joka lähtee 21.15. Kyseinen bussi on aina aivan täysi jo Kampista lähdettäessä. Kannattaisiko ottaa liikenteeseen kaksi bussia ja vaikka toinen ajaisi vain Porvooseen. Eilenkin bussissa ei mahtunut enää istumaan Kampin jälkeen. Eivätkö kuljettajat raportoi mitään tästä?

 4. Voisiko bussilipun hinnan muutosten yhteydessä lähettää tekstiviestin kännykkään? Nykyään, kun Matkahuollon palvelupiste menee todella aikaisin kiinni Kampissa, eikä R-kioskista tai bussista voi ostaa lippuun matkoja, ennen kuin se on päivitetty palvelupisteessä! Ei noita taksojen muutoksia kukaan muista, jossei juuri samana päivänä matkat lopu kortilta.

 5. Kiitos palautteesta nimimerkille P. Olemme pahoillamme, että olet jäänyt suuresta matkustajamäärästä johtuen ilman istumapaikkaa kyseisellä vuorolla. Välitämme palautteesi tätä vuoroa liikennöiville Etelä-Suomen Linjaliikenteelle sekä Pohjolan Liikenteelle. Voit myös halutessasi olla itse sinne suoraan yhteydessä. Hankkimalla Matkahuollosta paikkalipun varmistat jatkossa itsellesi istumapaikan juuri haluamastasi paikasta bussista. Paikkalipun voit ostaa matkalipun yhteydessä nettisivuiltamme sekä myös etukäteen Matkahuollosta.

  Kiitos hyvästä kehitysehdotuksesta koskien tekstiviesti-ilmoitusta hinnanmuutoksista! Hinnanmuutosten yhteydessä ei yleensä ole välttämätöntä mennä Matkahuoltoon lataamaan matkakorttia vaan useimpia lipputuotteita voi lisäladata busseissa ja R-kioskeilla. Joskus kuitenkin lipputuotteita päivitetään esimerkiksi hinnanmuutosten aikaan, jolloin myös matkakortin lisälataus tulee tehdä Matkahuollon lipunmyynnissä.

 6. Linja-autoasemien seinältä on (yleensä) luettavissa kaikki kyseiseltä paikkakunnalta lähtevät ja sinne saapuvat vuorot.

  Voisiko näitä listauksia mitenkään saada nähtäville myös nettiin? (Helpottaisi nimittäin lomamatkareitin suunnittelua nykyisen aikatauluhaun ohella!)

  Vai onko niin, että näitä paperiversioita ei enää edes päivitetä näin näyttöruutujen aikakaudella?

 7. Kiitos hyvästä kehitysehdotuksesta Mika! Valitettavasti mainitsemaasi listausta ei tosiaan saa toistaiseksi netistä. Asemilla olevia seinäaikatauluja pidetään kyllä ajantasalla.

Kommentoi