Kommentit ovat tervetulleita

Voit mielellään kommentoida Matkahuollon Kahvilan kirjoituksia.

Olemme iloisia kaikista kommenteista ja palautteesta, ne auttavat meitä kehittämään palveluamme!

Sekä myönteinen että kriittinen sisältö on tervetullutta, kunhan teksti ei riko lakia eikä hyviä tapoja. Kahvilassamme ei voi:

 • Esittää rasistisia tai asiattomia kommentteja
 • Kehottaa väkivaltaan tai rikokseen
 • Massapostittaa puheenvuoroja tai lausuntoja
 • Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
 • Julkaista yksityishenkilöiden henkilötietoja
 • Julkaista tekijänoikeuksin suojattua materiaalia
 • Linkittää muualla verkossa olevaan sopimattomaan aineistoon, nimettömiin kirjoituksiin tai keskustelupalstoille
 • Markkinoida tai mainostaa tuotetta tai palvelua
 • HUUTAA eli väärinkäyttää isoja kirjaimia ja tekstin muotoilutoimintoja

Jätä kommentti kirjoittamalla oma nimesi (etu- ja sukunimi) sekä sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kenttiin (leave a reply -kohdassa). Emme kerää tai luovuta yhteystietoja ulkopuolisille. Varmista, että sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu, sillä otamme yhteyttä, mikäli kommenttia ei jostain syystä voida julkaista. Lähetä kommentti klikkaamalla viestilomakkeen Submit Comment -painiketta.

Julkaisemme kommentteja arkisin toimistoaikoina.

Matkahuollon Asiakaspalvelu

10 kommenttia artikkelille “Kommentit ovat tervetulleita”

 1. Hyvä joululahjavinkki olisi antaa sarjalioou opiskelijalle vaikka kotimatkoja varten. Onkohan mahdollista ostaa tällaista?

 2. Kiitos viestistäsi. Se on varmasti loistoidea joululahjaksi. Opiskelijoille tarjoamme sarjalippua tietylle kilometrimäärälle. Lisäksi on olemassa sarjalippu tiettyjen kaupunkien välille ja lähes koko maahan. Meiltä saa myös lahjakortteja, joten oikea yhdistelmä löytyy varmasti.Täältä löydät lisätietoja:Prepaid-22-vuosilippu: http://matkahuolto.fi/fi/matkapalvelut/lipputuotteet/prepaid_22_vuosilippu/City-city-lippu: http://matkahuolto.fi/fi/matkapalvelut/lipputuotteet/citycity/Bussipassi: http://matkahuolto.fi/fi/matkapalvelut/lipputuotteet/bussipassi/

 3. Bussikorttien lataukseen toivoisin samaa systeemiä kuin on käytössä E-liikkeen Lähikortin ja Lahjakortin latauksess eli nevoi ladata kotona tietokoneella. nimimerkki Mummu

 4. Kiitos hyvästä ehdotuksesta Riitta. Selvitämme mahdollisuutta toteuttaa ehdotuksesi tulevaisuudessa.

 5. Keksin hienon joululahjaidean ja ajttelin ostaa lahjakortin Matkahuollosta. Mutta eipä näiltä sivuilta löytynyt kuin tietoa siitä, että MH veloittaa 6,50 jos lunastavat lahjakortin takaisin.
  Miten voi olla lunastettavaa takaisin, kun ei missään neuvota mistä ja miten niitä saa?

 6. Hei Jari ja kiitos vinkistäsi! Tulemme lisäämään kotisivuillemme tekstiä lahjakortista . Lahjakortista saat tietoa asiakaspalvelukeskuksestamme, p. 0200 4000 (1,71 euroa min+pvm), sekä toimipaikoiltamme.

 7. Hei !
  Matkustan junalla Kajaaniin 17.3. klo 21,20
  Rautatieasema menee kiinni klo 22,00

  Bussi lähtee Sotkamoon vasta klo 22,45

  En löytänyt tietoa, kuinka myöhään Kajaanin linja-autoasema on avoinna. Löytyykö lähistöltä kahvilaa tms. paikkaa, missä voisi odotella, jos linja-autoasema suljetaan aikaisemmin.

  Olen kiitollinen, jos saan tietoa sähköpostiini. Kiitos !

  Terv. Tuula Laitala, Turku

 8. Hei Tuula Laitala! Olemme vastanneet sinulle sähköpostitse. Koska kommentit ovat kaikille julkisia, poistimme kommentistasi yhteystietosi.

 9. Pahasti näkövammainen äitini oli kysynyt 21.1.2015 klo 16:50 Porin kahviossa myyjältä mitä täytteitä valmiiksi pakatussa leivässä on. Kaksi kahvion hoitajaa oli puhellut kuulemma keskenään ja käskeneet Äitiäni lukemaan tuoteselosteen koska heille ei kuulu täytettyjen leipien sisältö. Kiitos tästä

 10. Hei Ilkka ja kiitos kommentistasi/palautteestasi. Pahoittelut äitisi saamasta huonosta palvelusta Porin Matkahuollossa. Palaute on välitetty eteenpäin Porin Matkahuoltoon. Hyvää viikon jatkoa!

Kommentoi