Millainen isä, sellainen paketti!

anniversary-birthday-blue-264787

Isänpäivää juhlitaan jälleen marraskuun 11. päivä. Joskus voi olla vaikeaa keksiä tapaa kiittää ja muistaa lähimmäistä, ja siksi Matkahuollon sometiimi onkin koonnut muutaman käytännönläheisen ja moneen tarpeeseen sopivan lahjavinkin. Paketin voi lähettää kauempanakin asuvalle isälle kätevästi esimerkiksi Matkahuollon Lähipaketilla, Pikapaketilla tai Kotijakelulla!

Kuukausittainen lehtitilaus ajan hermolla pysyvälle isälle
Isiä on moneen lähtöön ja jokaisella on varmasti omat mielenkiinnon kohteensa! Onko isäsi tieteelle omistautunut tutkija, viimeisimpään tekniikkaan hurahtanut hifistelijä tai kokkauksesta nauttiva oman elämänsä master chef? Vai kenties designista syttyvä tai valokuvauksesta kiinnostunut taiteilijasielu? Ilahduta isää muutaman kuukauden tai jopa vuoden mittaisella lehtitilauksella, sillä lehtiä löytyy jokaiseen makuun. Vinkki vitonen – kannattaa tutustua lehtitalojen tutustumistarjouksiin!

alexander-andrews-506620-unsplash

 

Maisemanvaihdos matkailijalle
Onko isäsi elämänjanoinen ja matkustelusta nauttiva seikkailija? Mikäs sen parempi tapa ilahduttaa reissumiestä, kuin matkalahjakortilla! Lahja voi kuulostaa isolta, mutta matkojakin voi olla moneen budjettiin. Aina ei matkustaminen vaadi lentämistäkään. Isän voi lähettää vaikkapa päiväretkelle Tallinnaan tai viikonlopuksi junalla Pietariin. Jos asutte eri kaupungeissa, voit vaikkapa tarjota isälle bussimatkat kyläilylle ja esitellä viikonlopun ajan kotikaupunkisi parhaita puolia!

Jotain pehmeää tai jotain kovaa?
Mieti mitä isäsi eniten arvostaa. Pieniä arkea helpottavia paketteja, kuten sukkia tai lakanoita? Irtautumista arjen hektisyydestä hyvän kirjan kera? Onko hän urheilusta ja oman fysiikan kehittämisestä nauttiva liikkuja, joka ilahtuisi vaikka sykemittarista? Vai onko hän näpertelystä ja askartelusta innostuva tee-se-itse-mies, jolla on aina pulaa vasaroista ja nauloista? Vietä hetki aikaa pohtien mistä isäsi nauttii, ja kääri pakettiin jotain joka osoittaa, että tunnet hänet paremmin kuin hän luuleekaan.

artur-luczka-625718-unsplash

 

Laatuaikaa isän kanssa
Iänikuinen kysymys – mitä antaa isälle, jolla on jo kaikkea? Arjen ja kiireen keskellä yhdessä rauhoittuminen, yhdessä tekeminen ja ajan viettäminen jälkikasvun kanssa voi olla juuri sitä, mitä isä eniten kaipaa. Tapoja on monia! Lähtekää isän kanssa vaikkapa kokkikurssille, patikkaretkelle, kalareissulle tai elokuviin.

Muista isää sunnuntaina 11. marraskuuta!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi