Luontoa, elämyksiä ja kiireettömiä kesäpäiviä

marten-hagberg-737242-unsplash

Ihanaa elokuuta kaikille! Sometiimimme palailee kesälomilta ja onpahan osalla meistä vielä kesälomaa jäljelläkin. Tämä kesä on ollut ainutlaatuisen lämmin ja halusimme muistella kesän kohokohtia vielä näin syksyn alkajaisiksi. Kesä 2018 jää mieleen erityisesti helteistä!

Veneilyä saaristossa

”Mun kesäpaikka on Pellinki. Meillä on mökki saaressa ja teemme veneellä päiväretkiä ulommas merelle karuille saarille ja luodoille. Matka on lyhyt esimerkiksi Glosholmeniin, jonka majakka on Muumitalon esikuva. Glosholmen avattiin vuonna 2016 veneilijöille, aiemmin sitä piti ihailla mereltä sen ollessa suljettu rajavartiolaitoksen käyttöön. Myös Tove Janssonin kesäpaikka Klovharun on ihan lyhyen venematkan päässä meidän mökiltä eli muumimaisemissa menee joka kesä.”

Aikaa perheelle ja ystäville

”Kesän kohokohta oli matka perheen kanssa isovanhempien luo Englannin Portsmouthiin. Briteissä tuli katsastettua historiallisia kohteita – paikka on täynnä niitä! Vaikuttavin oli Englannin ja Walesin rajalla sijaitseva Chepstow’n linna. Miten huikeat maisemat ja hyvin säilynyt kohde!”

Kiireettömiä kesäpäiviä

”Parasta oli viettää kiireetöntä kesää ja nauttia hellesäästä. Kerrankin sai nauttia kirjojen lukemisesta ja muusta rennosta kesätekemisestä ilman aikatauluja.”

Ainutlaatuisia tapahtumia

”Mulle jäi mieleen Haltiala Hayride countrybileet Vantaalla. Miljöönä oli maalaismaisema, jollaista ei uskoisi pääkaupunkiseudulta löytyvän. Omenapuiden katveessa ystävien kanssa iltaa istuessa ja musiikkia kuunnellessa ei edes lukuisat ympärillä pyörineet ampiaiset onnistuneet aiheuttamaan huolta. Elokuisen ilta-auringon viimeisten säteiden värjättyä pihan puut, oli aika siirtyä tanssimaan puutarhalamppujen valaisemaan pimenevään iltaan.”

 

Minkälainen kesä sinulla on ollut?

 

/Matkahuollon sometiimi

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi