Koe kesä-Suomen hullunkurisimmat tapahtumat

clark-young-383825-unsplash

Suomalaiset ovat varsin vakavaa kansaa, mutta kesällä riehaannumme järjestämään toinen toistaan hulvattomampia kisoja, kilpailuja ja mestaruusotteluita. Näistä jokin kannattaa laittaa myös omalle lomalistalle – joko katsojan tai osallistujan roolissa!

Kesän tapahtumapaikoille pääsee hyvin kaukoliikenteen busseilla. Tsekkaa aikatauluhausta itsellesi parhaat lähdöt!

Kesäpilkin MM-kisat

23.7.-29.7.2018 Pudasjärvi

Tänä vuonna Pudasjärven kisoissa juhlitaan tapahtuman 15-vuotisjuhlavuotta. Kisassa pilkitään 2,4 x 2 metriä kooltaan olevilta styrokslautoilta, joissa on yksi pilkkireikä keskellä. Tapahtumaa on mukava seurailla kesävarusteissa ja kannustaa suosikkipilkkijäänsä voittoon.

Ilmakitaran MM-kisat

22.8.-24.8. Oulu

Kansainvälisestikin huomioitu parhaaseen performanssiin perustuva ilmakitarakisa on huikeaa katsottavaa! Suomen ja maailman parhaat esiintyjät kisaavat tiukassa kisassa ilmakitaruuden herruudesta Oulussa elokuussa osana Oulun juhlaviikkoja. Tarjolla on myös teemaan liittyvää lähimatkailua turisteille.

dan-gold-684165-unsplash

 

Tohvelifutiksen mestaruuskisat eli Reiska MM

19.-21.7.2018 Vesanto

Vaikka MM-jalkapallo loppuu, niin Reiska-ottelut käynnistyvät onneksi heti perään!

Joka kesäiseen tohvelifutismestaruuteen ottaa osaa jopa yli 100 joukkuetta ja yli 1000 taitavaa pelaajaa! Luvassa on huikeita tilanteita, yleisön huumaa ja viihdyttävää peliä koko perheelle.

 

sandro-schuh-80814-unsplash

 

Kaarnalaivojen SM -kisat 

21.7.2018, Vääksy

Erityisesti lasten kanssa kannattaa suunnata Vääksyyn heinäkuussa, sillä kaarnalaivojen kisa pitkin Vääksyn jokea on ehdottomasti koko perheen tapahtuma. Kisaan on helppo osallistua itsekin, sillä paikalla on puuseppämestareita opastamassa laivojen veiston saloihin ja kisata voi myös kauneimmasta veneestä.

robert-zunikoff-409755-unsplash

 

Nappaa bussiliput meiltä ja valitse lomalistalle jotain varmasti ikimuistoista koettavaa.

Mukavaa heinäkuuta!

 

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi