Voita liput Lintsille ottamalla käyttöön Matkahuollon Bussiliput-sovellus!

MH_bussiliput_380x260_2606

Matkahuollon Bussiliput-mobiilisovelluksella matkojen selailu ja lippujen ostaminen on helppoa ja nopeaa! Sovelluksesta löydät maan kattavimman, lähes 100 liikennöitsijän tarjonnan kaikista bussivuoroista ja matkalipuista, sekä noin 1,6 miljoonaa edullista nettitarjousta joka kuukausi. Kesän aikana sovellukseen rekisteröityneiden kesken arvomme viikoittain rannekkeita Linnanmäelle!

Oletko jatkuvasti liikkeessä ja tulevan viikonlopun matkasuunnitelmat ovat vielä auki? Etkö ehdi istahtaa alas ja varaamaan sopivia bussimatkoja? Bussiliput-sovelluksella aikataulujen tarkistaminen ja lippujen ostaminen on helppoa ja onnistuu missä ja milloin menetkin. Lataa vain sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi, ja pääset tarkastelemaan lähes 100 bussiyrityksen aikatauluja, hankkimaan kätevästi matkalippuja sekä hallinnoimaan omia suosikkireittejäsi. Bussiliput-sovelluksesta löydät myös parhaat Nettitarjousliput ja varaat istumapaikkasi itsellesi sopivimmalle matkalle.

Rekisteröitymällä sovelluksen käyttäjäksi saat lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia käyttöösi. Edelliset haut toimivat oikopolkuina uusille ostoksille ja voit myös tallentaa usein hakemasi reittien tiedot. Ostetut liput tallentuvat sovelluksen ostohistoriaan, jossa matkasi tiedot pysyvät tallessa. Voit siis sovelluksen avulla helposti tarkastella sekä menneiden että tulevien matkojesi tietoja. Voit myös tallentaa maksukorttisi tiedot sovellukseen, jolloin matkojen maksaminen käy entistä nopeammin. Tehdyn matkan jälkeen voit antaa arvosanan matkakokemuksellesi.

Sovelluksen Omissa tiedoissa voit valita, haluatko tarkastella kaikkien vuorojen aikatauluja, vai vain niiden, joihin voit sillä hetkellä ostaa Nettilipun. Voit myös tarkastella lipunmyynnin tietoja, eli milloin lipunmyynti tietyille vuoroille alkaa ja loppuu. Bussiliput mobiilisovellukseen on myös tarjolla englanninkielinen kieliversio.

Mikä parasta, kun lataat ja rekisteröit Bussiliput-sovelluksen 5.8.2018 mennessä, voit voittaa itsellesi ja ystävällesi rannekkeet Linnanmäelle! Arvomme viikoittain kaksi ranneketta mobiilisovellukseen rekisteröityneiden kesken ajalla 4.6. – 5.8.2018. Kilpailun säännöt löydät täältä.

Bussiliput-sovelluksen voit ladata Android-puhelimiin Googlen Play-kaupasta ja iOS-puhelimiin Applen AppStore-kaupasta.

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi