Grillikausi on avattu – Grillikauppa vie vaihdossa vanhan grillisi kierrätykseen

Grillikausi on avattu

Aurinkoiset ja helteiset viikot ovat hellineet suomalaisia ja startanneet tämän kesän grillikauden upeasti. Alkaako kuitenkin vanha grilli olla jo parhaat päivänsä nähnyt ja aika uudelle investoinnille olisi kohdallaan? Kun kevät on jo loppumetreillä ja siirrytään kohti kesää, on hyvä aika päivittää kesäkeittiö – Grillikauppa.comissa se onnistuu nopeasti ja mutkattomasti!

Grillien, pihakalusteiden ja pihatyökalujen jälleenmyyntiin erikoistunut verkkokauppa Grillikauppa.com on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista yksittäisistä myyjistä. Kangasalla sijaitsevalta suurelta keskusvarastolta lähtee päivittäin kuljetuksia niin koko Suomeen kuin Ruotsiin ja muihin Euroopan maihin. Keskitetyn toiminnan ansiosta tilaukset voidaan käsitellä hyvinkin nopeasti, ja keskimäärin uudet grillit löytävät kotimaassa ostajalleen jo seuraavana päivänä. Juttelimme Grillikaupan perustajan Ossi Jääskeläisen kanssa muun muassa tämän hetken grillitrendeistä sekä grillien kierrätyksestä.

Kuinka grillikauden alkaminen näkyy teillä myynneissä?

“Näkyyhän se. Maaliskuun puolella saattaa alkaa jo mittarit kääntyä pikkuhiljaa ylöspäin, mutta kyllä se huhtikuun alusta yleensä kunnolla starttaa. Tässä taistellaan kuitenkin sään kanssa, eli hyvin selkeästi näkyy myynnissä onko ollut enemmän aurinkoisia vai kylmempiä päiviä.”

Millaisia grillivaihtoehtoja markkinoilta tällä hetkellä löytyy?

“Sieltä löytyy perinteistä kaasu-, hiili- ja sähkögrilliä. Mitään kovin uutta ja mullistavaa ei ole hiljattain tullut markkinoille, mutta vaihtoehtoja tietysti on. Meiltä löytyy grillejä hyvin erilaisiin tarpeisiin, niin satunnaisille grillailijoille kuin intohimoisemmille harrastajille.”

Mitkä ovat tämän hetken suosituimpia grillejä ja mitkä ovat erityisen kysyttyjä ominaisuuksia?

“Vaikka kaasugrilli on yhä suosituin isolla markkinalla, niin hidas hiiligrilli Kamado on tullut myös erittäin suosituksi viimeisen parin vuoden aikana. Kyseessä on grilli, joka pystyy pitämään lämmön pitkään päällä, sopii etenkin hitaille ja nautiskeleville grillailijoille. Tärkeistä ominaisuuksista puhdistettavuus on yksi keskeisistä.”

Te tarjoatte myös grillien kierrätyspalvelua. Miten tämä käytännössä toimii?

“Uuden grillin toimituksen yhteydessä Matkahuollon noutopalvelu kuljettaa vanhan pois. Eli asiakkaan ei itse tarvitse pohtia miten tai minne sen vanhan grillinsä hävittää, vaan me teemme sen hänen puolestaan. Otamme vanhan grillin kyytiin lähtiessämme ja kuljetamme asiakkaan puolesta kierrätykseen. Kysessä on ainutlaatuinen palvelu, jota muut alan toimijat eivät tarjoa, jota suosittelemme kyllä lämpimästi.”

Tutustu Grillikaupan kattavaan grillioppaaseen osoitteessa www.grillivertailu.com ja valmistaudu kaikkien aikojen grillikesään!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi