Bussipassilla kesää kohti – osallistu kilpailuun Facebookissa!

priscilla-du-preez-234138-unsplash

20 000 seuraajaa täynnä Facebookissa! Kiitos siitä teille! Tämän rajapyykin ylittämisen kunniaksi päätimme arpoa bussipassin kaikkien Facebookissa postaukseen kommentoineiden kesken.

Mukavaa kevättä kaikille!

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ

Oy Matkahuolto Ab
y-tunnus 01113939
Lauttasaarentie 8

PL  111
00201 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AJAT

Kilpailuaika on 11.4.-15.4.2018.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Facebookissa julkaistua kilpailupostausta.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 16.

Palkinnot toimitetaan postitse osallistujille.

ARVONNAN RATKAISUPERUSTEET

Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo yhden voittajan kaikkien osallistujien keskuudesta viikolla 16.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittaja saa seitsemän päivää kestävän bussipassin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Matkahuolto tallentaa osallistujien henkilötiedot. Osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Matkahuolto ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle eikä käytä niitä suoramarkkinointiin, ellei osallistuja ole antanut tähän asianmukaista suostumustaan.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Matkahuolto vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistuvat henkilöt vapauttavat Matkahuollon sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Matkahuolto ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Matkahuollolle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Matkahuollon niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Matkahuollosta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Matkahuollolla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Matkahuolto pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.  Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa kahvila.matkahuolto.fi.

Tämä kilpailu ei ole Facebookin tukema tai hallinnoima.

 

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi