Luurinetin valikoima kattaa uusimmat trendit ja kestosuosikit

neonbrand-211919

Moni tilaa puhelintarvikkeensa ulkomailta, mutta myös kotimainen vaihtoehto löytyy! Luurinetti on vuodesta 2005 toiminut mobiilitarvikkeiden verkkokauppa, jonka verkkokaupan tilaukset kulkevat Matkahuollon kyydissä. Jututimme Luurinetin Minna Savolaista kaupan toiminnasta ja kysyimme häneltä, millaiset trendit mobiilitarvikkeissa erottuvat vuonna 2018.

Luurinetin laaja valikoima kattaa puhelinten lisäksi muun muassa suojakuoret, kellot ja tablettien lisävarusteet.

– Olemme pyrkineet pitäytymään nimenomaan puhelintarvikkeissa, eikä niistä ole tarkoitus laajentaa, kertoo Savolainen. – Saimme kuitenkin viime vuoden lopulla uutena kategoriana myös vapaa-ajan. Se sisältää navigaattorit ja puettavat lisävarusteet, kuten aktiivisuusrannekkeet.

Savolainen toteaa verkkokauppatoiminnalla olevan useita etuja, joista merkittävin on mahdollisuus monipuoliseen valikoimaan. Kivijalkaliikkeiden hyvä puoli on se, niistä saa ostoksen mukaansa saman tien; valikoimalla on kuitenkin usein taipumusta keskittyä suppeasti sen hetkisiin trendeihin.

– Luurinetistä taas löytyy tarvikkeita pariin sataan puhelinmalliin, ja tällä hetkellä sivuillamme on yhteensä noin 8000 tuotetta, kertoo Savolainen.

– Koska emme ole ketju, on joustava hinnoittelu mahdollista. Lisäksi toimintamme on nopeaa ja pystymme vastaamaan asiakaskyselyihin ketterästi.

Sujuvaan toimintaan vaikuttavat myös Matkahuollon toimituspalvelut, joita Luurinetti hyödyntää. Tilaukset saadaan kuljetettua noutopisteisiin nopeasti ja edullisesti.

Trendeinä nyt terveellisyys ja monipuolisuus

Kaupan ostetuimmissa tuotteissa kärkisijaa pitävät puhelinten suojat, kuten kotelot ja näytön kalvot.

– Tällä hetkellä laatumerkit menevät kaupaksi, ja esimerkiksi sankakuulokkeet ovat suuressa suosiossa, kertoo Savolainen.

Niin ikään kulloinkin suositut puhelinmallit vaikuttavat Luurinetin ostoksiin.

– Kun markkinoilla on tiettyjä malleja tarjoushintaan, näkyy tämä selkeästi tilauksissa. Lisäksi uudet mallit vaikuttavat, ja niihin pitäisi olla tarvikkeita saatavilla heti.

Vuonna 2017 puhelimien suosituimpia ominaisuuksia olivat muun muassa tekoäly ja liitettävyys, ja nämä trendit pysyvät varmasti yllä tänäkin vuonna. Myös terveellisyys on ollut valttia; muun muassa aktiivirannekkeiden suosio on säilynyt.

– Vuonna 2018 trendikkäitä tulevat todennäköisesti olemaan muutkin terveystuotteet, kuten älyvaaka. Siihen on liitettävissä puhelinsovellus, joka mittaa tulokset – kuten painoindeksin ja nestemäärät – käyttäjän käydessä vaa’alla. Myös internet of things eli esineiden internet tulee todennäköisesti Suomessakin yleistymään.

Nähtäväksi jää, mitkä muut ominaisuudet ja välineet nousevat mobiilimarkkinoilla trendikkäiksi.

Luuriukko2017

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi