Zadaa laajentui Tanskaan – Tyylikkäitä löytöjä yli 600:sta kaupungista

Zadaa3

Pohjoismaiset second hand -löytöjen ystävät voivat nyt löytää toisensa helpommin kuin koskaan, sillä kirppissovellusten ykkönen Zadaa on laajentanut toimintaansa skandinaavisen tyylin mekkaan Tanskaan. Matkahuolto on mukana kuljettamassa edulliset löydöt Tanskasta kotiasi lähimmälle pakettipisteelle!

Second hand -vaatteiden, kenkien ja asusteiden kauppapaikka tarjoaa entistä laajemman valikoiman kierrätettyä muotia. Laajennuksen myötä voit selata samassa näkymässä muotia sekä Tanskasta että Suomesta, yhteensä yli 600:sta kaupungista. Sovellus toimii yhtä näppärästi kuin ennenkin, mutta nyt käyttäjällä on käsissään laajennettu ja entistä jännittävämpi valikoima.

Tanskalaiset tunnetaan tyylikkyydestään, joten Zadaan avulla voit tehdä varsin upeita löytöjä ja sekä edullisesti että ekologisesti. Inspiroivassa Discover Feedissä vaatteita myyvät niin suomalaiset kuin tanskalaisetkin muotivaikuttajat. Sinulla on oiva mahdollisuus päästä tonkimaan esimerkiksi tanskalaisen suosikkibloggaajasi vaatekaappia!

Matkahuolto tuo kierrätysmuodin uudelle omistajalleen

Matkahuollon ja Zadaan kehittämän Zadaa Package -logistiikkainnovaation kautta käyttäjä voi tilata kuljetuksen myös Tanskasta. Matkahuollon kuljetus on sekä edullinen että turvattu vaihtoehto moniin muihin kuljetusmuotoihin verrattuna. Ostajan maksama raha ei siirry tuotteen myyjän tilille ennen kuin ostaja on vastaanottanut paketin. Kotimassa Zadaa Package -toimitus maksaa 4 euroa ja Tanskasta tuotuna 8 euroa. Toimituksen hinta on vakio, eikä paketin koko tai ostosten määrä vaikuta hintaan. Samalta myyjältä voi siis ostaa useammankin tuotteen kerralla ja valita niille edullisen ja luotettavan Zadaa Package -kuljetuksen.

Tilauksen voi noutaa helposti lähimmältä Matkahuollon pakettipisteeltä. Kierrätettyä muotia ei ole koskaan ollut helpompi shoppailla. Lataa Zadaa-sovellus Android tai iOS -puhelimeen ja tutustu tanskalaiseen katumuotiin helposti vaikka bussimatkalla!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi