Verkkokauppojen alennusmyynnit tulevat – Viisi vinkkiä löytöjen tekemiseen

IMG_6614

Alennusmyynnit käynnistyvät rytinällä verkkokaupoissa joulun pyhien jälkeen. Osa verkkokaupoista saattaa aloittaa alet jo ennen joulua, joten löytöjä voi tehdä jo nyt. Ennen ostosten pariin sukeltamista suosittelemme kuitenkin nappaamaan muutaman vinkin matkaan. Kysyimme myös kodinelektroniikkaketju Gigantilta vinkkejä onnistuneiden löytöjen tekemiseen alennusmyynnistä.

Seuraa verkkokauppojen alennusten alkamista 

Vaikka osa kaupoista ottaa varaslähdön vuoden vilkkaimpaan alennusmyyntikauteen jo ennen joulua, monet käynnistävät alennusmyyntinsä tyypillisesti pyhien jälkeen. Muun muassa kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan kysyntä on alennusten aikaan runsasta. Parhaat löydöt tehdään usein heti ja siksi kannattaakin tilata verkkokauppojen uutiskirjeitä, jotka vinkkaavat alennusten startista jo hiukan etukäteen. Gigantin e-Commerce Operations Manager Tommi Kortman suosittelee olemaan ajoissa liikkeellä, sillä suosituimmat tuotteet voivat loppua nopeasti ja uusia eriä saattaa joutua odottamaan:

- Gigantiin tulee uusia tuotteita päivittäin ja on harvinaista, että jotain tuotetta ei olisi saatavilla vaikka toisessa värissä. Harvoin käy niin, että joku tuote loppuu alennusmyynneissä täysin.

Listaa tarpeesi ja tee täsmäiskuja

Alennusmyynnit voivat sokaista shoppailijan runsaalla tarjonnallaan. Ennen alennusten käynnistymistä kannattaakin listata tarvitsemansa tuotteet ja pohtia, minkälaisia ominaisuuksia niillä olisi hyvä olla. Verkkokaupoissa on myös mahdollista luoda omia toivelistoja, joita Tommi Kortmankin suosittelee:

- Toivelistaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Rekisteröityneenä asiakkaana voit koota omia listoja ja jakaa ne haluamillesi henkilöille sähköpostilla.

Kun alennusmyynnit starttaavat, voit listan avulla helposti löytää tarvitsemasi. Tekemällä täsmäiskuja verkkokauppoihin säästät aikaa ja saat toiveidesi mukaisia tuotteita edullisesti.

Gigantin viisi vinkkiä alennusostoksille:

• Tutustu tuotteisiin etukäteen
• Listaa, mitä tarvitset
• Seuraa tarkasti verkkokauppojen kanavia ja tilaa uutiskirje
• Muista, että uusia tarjouksia tulee jatkuvasti
• Hyödynnä verkkokaupan asiakaspalveluchattia. Gigantin verkkokaupassa asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9-20.

Vielä on aikaa rauhoittua joulun viettoon ennen alerysäystä. Ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta, sekä onnea tarjousten metsästykseen!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi