Lähde mukaan hyväntekeväisyystempaukseen ja anna lapselle mahdollisuus

Matkahuolto_zadaa_1

Lojuuko nurkissasi pieneksi jääneitä luistimia tai laskettelumonoja? Pursuavatko kaappisi hyväkuntoisia lastenvaatteita, jotka kaipaisivat uutta kotia? Matkahuolto laittoi hynttyyt yhteen Hope ry:n ja mobiiliapplikaatio Zadaan kanssa tarjotakseen jokaiselle lapselle mahdollisuuden harrastaa, taustoista ja elämäntilanteesta riippumatta.

Vähävaraisten tai kriisin kokeneiden perheiden avun tarve Suomessa on lisääntynyt. Kaikilla lapsilla ei ole esimerkiksi mahdollisuutta aloittaa unelmiensa harrastusta, eikä kaikilla ole kylmenevään talveen kunnollista talvitakkia. Me yhdessä Hope ry:n ja Zadaan kanssa haluamme kampanjoida hyvän asian puolesta ja mahdollistaa lapsille samanarvoiset lähtökohdat nauttia tasa-arvoisesta arjesta.

Kampanjan kasvoiksi ovat lähteneet jo muun muassa olympiaurheilija Enni Rukajärvi, sekä perhebloggaajat Iina Moukola (MouMou), Hanne Valtari (Lähiömutsi), Emilia Huttunen (Mutsis on) ja Iina Hyttinen (But I’m a human not a sandwhich). Kampanjavideolla esiintyvä Rukajärvi kertoo itse aloittaneensa lumilautailun 10-vuotiaana, ja haluavansa kannustaa kaikkia lapsia liikkumaan.

Tarpeettomat tavarat mutkattomasti uuteen kotiin

Kampanja-aikana 2.10.-15.10. kuka vain voi osallistua keräykseen lahjoittamalla tarpeettomia vaatteita ja harrastusvälineitä niitä tarvitseville, ympäri Suomen paikkakunnasta riippumatta. Hyväkuntoiset vaatteet, tavarat ja harrastusvälineet voi kuvata kotoa käsin Zadaan sovellukseen, josta voi helposti löytää myös apua tarvitsevien perheiden toivelistat, toivottujen vaatekokojen kera. Näin taataan, että sinulle tarpeettomat tavarat päätyvät sinne, missä niille eniten on käyttöä. Meidän avullamme Zadaan kautta tehdyt lahjoitukset kulkeutuvat turvallisesti ja veloituksetta Hopelle, jonka vapaaehtoiset huolehtivat lahjoitukset perille uusiin koteihin.

Olemme ylpeitä voidessamme auttaa tärkeän hyväntekeväisyystyön logistiikan järjestämisessä, jotta apua tarvitsevat voivat sitä myös konkreettisesti saada. Välimatkat voivat toisinaan olla pitkiä, jolloin haasteeksi muodostuu paketin toimittaminen. Me Matkahuollolla kuljetamme mielellämme lahjoitukset päivittäisillä reiteillämme keräyspisteisiin, joista ne kulkeutuvat vapaaehtoisten käsissä jälleen uusiin koteihin.

Lähde mukaan lahjoittamaan

Anna lapselle mahdollisuus -kampanja on yhtä aikaa sekä helppo tilaisuus löytää tarpeettomille vaatteille ja tavaroille uusi tarkoitus, että levittää välittämisen kulttuuria ja antaa iloa lapsille. Lähde mukaan kampanjaan, kuvaa tarpeettomiksi jääneet harrastusvälineet ja -vaatteet ja avaa Zadaa! Kampanja jatkuu sunnuntaihin 15.10. asti.

Lue lisää kampanjan nettisivuilta.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi