Tarkista alennusehdot – bussilippujen hinnoittelu ja alennusehdot muuttuivat syyskuun alussa

Muutoksia_lipunmyyntiin_2017_FB

Syyskuun alku on kiireistä aikaa bussiliikenteessä monien opiskelijoiden aloittaessa uusilla paikkakunnilla ja kesälomamatkojen vaihtuessa työ- ja koulumatkaliikenteeseen. Syyskuun alussa muuttuneet bussilippujen hinnoittelu ja alennusehdot kannattaa tarkistaa yllätysten välttämiseksi.

Syyskuun alusta Matkahuolto myy kaikki kertaliput vuoroja ajavien bussiyritysten asettamilla hinnoilla. Sama menettely on jo tuttu Matkahuollon verkkosivuilta, jossa muun muassa bussiyritysten Nettitarjousliput ovat olleet tarjolla bussiyritysten itse hinnoittelemana tähänkin asti. Sama toimintatapa laajenee kaikkiin Matkahuollon myymiin kertalippuihin. Kertalipun kelpoisuus on jatkossa vuoro- ja/ tai bussiyrityskohtainen.

Alennukset muuttuvat bussiyrityksittäin

Syyskuun alusta alkaen myös bussilipuista myönnetyt alennukset ovat bussiyrityskohtaisia. Alennusehdot voivat poiketa sekä tähän asti käytössä olleista Matkahuollon alennusehdoista että toisistaan esimerkiksi alennusprosentin osalta. Kaikki bussiyritysten alennushintaiset liput ovat kuitenkin tuttuun tapaan ostettavissa Matkahuollosta muutoksen jälkeenkin.

Alennukseen oikeuttavat kortit säilyvät ennallaan ja ne voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta. Esimerkiksi opiskelija-alennuksen, silloin kun bussiyritys sen myöntää, saa edelleen Matkahuollon omalla opiskelijakortilla ja opiskelijajärjestöjen korteilla, joissa on Matkahuollon logo. Lisäksi kadetit saavat alennuksen puolustusvoimien henkilökortilla.

Liput, hinta- ja aikataulutiedot Matkahuollosta

Kätevimmin kertaliput ja paikkaliput voi ostaa Matkahuollon verkkosivuilta www.matkahuolto.fi tai Bussiliput-mobiilisovelluksesta, joissa on valittavana koko Suomen kattava valikoima vuoroja ja lippuja. Verkkokaupassa ja sovelluksessa on tarjolla myös noin 1,6 miljoonaa edullista Nettitarjouslippua joka kuukausi. Lisäksi lippuja voi ostaa Matkahuollon toimipaikoista, lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä ja matkatoimistoista.

Aina ajantasaiset aikataulu- ja hintatiedot sekä tiedot alennuksista saa jatkossakin Matkahuollosta. Tiedot voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta, toimipaikoista ja puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Matkahuollon matkakorteille ladattavat liput, kuten esimerkiksi vuosiliput, Prepaid22-vuosiliput opiskelijoille ja CityCity-liput säilyvät ennallaan.

Sujuvia syksyisiä bussimatkoja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi