Myy, osta, vaihda – Nettikauppapaikoilla hyötyvät kaikki

18359027_10212342734060474_6660583581408364000_o

Lojuuko vintilläsi alkuperäinen Nintendo? Eikö TV-shopista 90-luvulla ostettu kuntolaite innosta enää? Ostitko uuden pyörän ja vanha vie tilaa varastossa? Vai haluatko muuten vain vapauttaa tilaa kotona? Raha ei ole nettimyynnin ainoa motivaattori – se, että pääsee eroon tavaroista on myös vapauttavaa. Lisäksi itselle turhaksi käynyt tavara voi olla toisen aarre.

Kuluttajien välinen kauppa on yksi eniten kasvaneista ja edelleen kasvavista kaupan muodoista. Mobiilisovellukset ovat tehneet kaupankäynnistä entistä helpompaa ja nopeampaa.  Vertaiskauppaan osallistumisen motiiveja on erilaisia. Kierrättämisen lisäksi arkea helpottaa, kun voi noutaa vaikkapa kasan lastenvaatteita lähimmältä noutopisteeltä tai tehdä ihania löytöjä murto-osalla alkuperäisestä hinnasta. Lisäksi sosiaalisesta kanssakäymisestä nauttiva tai hyvistä löydöistä innostuva saattaa suosia vertaiskauppaa nettikaupan sijaan.

Myynti verkkokaupassa on helppoa. Ota kuvat myytävistä tai pois annettavista tavaroista, ja tee niistä ilmoitus valitsemaasi palveluun. Monet suosivat esimerkiksi  Tori.fi- ja Huuto.net-palveluita, mutta myös Facebook on täynnä erilaisia osto -ja myyntiryhmiä.  Lisäksi hyväntekeväisyyteen voi lähettää tavaroita. Kun tavara löytää uuden omistajan voit joko ostaa sille kuljetuksen Matkahuollon nettisivuilta tai viedä lähetyksen Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen.  Muista pakata tavarat hyvin. Pakkausmateriaalia saat myös Matkahuolloista.

Perinteisen tilisiirron lisäksi voit maksaa erilaisilla maksusovelluksilla tai lisätä pakettiin jälkivaatimuksen, eli bussiennakon.  Tällöin vastaanottaja saa lähetyksen maksamisen jälkeen. Maksamisen mahdollisuudet kehittyvät kokoajan helpottaen ja nopeuttaen kaupankäyntiä

Pistetään tavara kiertoon varastoista ja hyllyiltä!

Mukavaa syksyä!

 

 

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi