Bussiin matkamusiikkia – sometiimimme kokosi suosikkinsa biisilistalle

19620257_10155418720588936_5918405201549512770_o

Kuuluuko sinun bussimatkaasi matkamusiikki? Musiikki toimii reissufiiliksen nostattajana, viihteenä ja oman tilan luojana – kuulokkeet voi nostaa korville myös silloin, kun ei oikein ole rupattelutuulella. Toisaalta musiikista riittää myös jutunjuurta vierustoverin kanssa, mikäli hiljaiset hetket vaivaavat.

Matkojen päämääriä on monenlaisia ja matkaan lähdetään monesta eri syystä. Sometiimimme kokosi omat suosikkinsa Spotify-listalle ja matkabiisisuosikkien joukossa on kappaleita hitaampaan fiilistelyyn ja nopeatempoisempaan matkantekoon. Jutun alla olevasta Spotify-linkistä pääset kuuntelemaan koko listaamme!

Matkalla kesäfestareille tai viikonlopun viettoon tunnelmaa nostattavat kepeät Armin van Buuren feat. Trevor Guthrien This Is What It Feels Like ja Haloo Helsingin Go Saimaa.  Sykettä nostattavat  Dragonforcen Ashes of the Dawn ja The Unguidedin Inception. Fiiliksen noustessa tanssi tai moshaus kesäbussissa lienee paikallaan – tekeehän niskojen ja nilkkojen pyörittely hyvää pitkään istuessa.

Maalaismaisemien ja laidunten keskellä körötellessä taustalle sopii Granger Smithin Backroad Song. Mökkimatkalle sopii listan Armin van Buuren feat. Josh Cumbeen Sunny Days, jota kuunnellessa voi jo nähdä itsensä laiturilla rentoutumassa.

Maisemien vilistessä ohi voi fiilistellä Calvin Harrisin Sliden ja M.I.A:n Bird Songin (Blaqstarr Remix) tahtiin ja aika kuluu kuin siivillä. Pitkillä matkoilla on lupa laittaa ajatukset ajelehtimaan ja antaa vaikkapa Public Image Ltd:n Risen viedä mukanaan 80-luvulle. Matkan päämäärän alkaessa lähestyä Twenty One Pilotin Ride kannattelee matkalaista vielä ne viimeisetkin kilometrit.

Paluumatkan tunnelmaan sopii Egotripin Matkustaja tai Emilia Torrinin Birds. Mutta vaikka takana olisi lukuisia reissuja, on niitä aina myös edessä. Seuraavaa reissua voikin fiilistellä Chris Stapletonin Travellerin tahtiin:

”I see the sunrise creeping in
Everything changes like the desert wind
Here she comes and then she’s gone again

Ota mukava asento penkissä, laita kuulokkeet korville ja annan viihtyisän bussin sekä hyvän musiikin kuljettaa kohti kesäreissuja. Sometiimimme Sporify-listaan pääset käsiksi tästä.

Aurinkoisia bussimatkoja!

-Matkahuollon sometiimi

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi