Minkälainen pääsiäisenviettäjä sinä olet?

shutterstock_592766210

Keväisen juhlan pitkä viikonloppu lähestyy ja monen ajatukset kääntyvät jo hiljalleen kohti odottavia vapaita. Pitkät unet pitkänäperjantaina ja rauhallista ruuanlaittoa lankalauantaina? Vai sittenkin vauhdikas juoksulenkki auringonpaisteessa ja viikonloppu täynnä läheisiä? Pääsiäisestä on lupa tehdä oman näköinen ja nauttia. Asuuko sinussa pääsiäisestä joka solulla nauttiva kodinhenki vai vietätkö pyhät keskittyen kevään tuloon?

Minkälainen pääsiäisenviettäjä sinä olet?

1. Innostuja

Sinun pääsiäisestäsi ei mämmiä puutu. Rairuohot on ajoitettu kukoistamaan juuri pääsiäisen koittaessa. Uunissa paistuu lammas ja sen parina syödään toki minttuhyytelöä. Rakastat hemmotella läheisiäsi kauden herkuilla – pashalla, rahkapullilla ja suklaamunilla. Pyhät kuluvat syödessä, ulkoillessa ja läheisiä tavatessa.

2. Perinnejuhlija 

Sinulle tärkeintä pääsiäisessä on hiljentyä arjen hulinasta ja nauttia kodin rauhasta. Tapaat sukulaisia suuren perhepäivällisen merkeissä pääsiäissunnuntaina ja käytte läpi lähipiirin kuulumisia. Ihastelet kevään merkkejä luonnossa.

3. Pakoilija

Pääsiäinen ei ole sinua varten. Muiden pohtiessa ikuista kysymystä mämmin lisukkeista olet varannut rentoutumisaikaa kaukana pääsiäisjuhlinnoista. Nautit ulkomailla tai mökillä rauhasta ja keskityt tekemään itsellesi tärkeitä asioita.

4. Nautiskelija

Pääsiäinen on sinulle juhla muiden joukossa ja eniten nautit sen mukanaan tuomista vapaapäivistä. Saatat napata kauppamatkalla koriin pääsiäismunia, mutta niiden puuttuminen ei pilaa vapaitasi. Pääsiäisesi kuluu katsellessa elokuvia ja sarjoja, ulkoillessa ystävien kanssa ja suunnitellessa tulevia kesälomia.

Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille ja rentoja vapaapäiviä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi