Pakettiviikot käynnissä 14.-27.11. – mikä ihana tilaisuus laittaa aarteet vaatekaapista kiertoon

shutterstock_332508077

Pakettiviikkojen aikana Lähi-paketit kulkevat todella edullisesti ja nyt onkin oiva tilaisuus käydä omia kaappeja läpi ja kierrättää käyttämättämäksi jääneitä second hand-aarteita netin myyntipalstojen kautta.

Onko kaapissasi pino vaatteita, jotka odottavat kiertoon laittoa? Pursuaako kenkähylly vähälle käytölle jääneitä pareja? Nyt on oivallinen hetki naputella käyttämättä jääneet aarteet myyntiin netin monituisille myyntipalstoille, sillä pakettiviikkojen aikana netistä ostetut Lähi-paketit liikkuvat todella edullisesti.

Monella meistä on se tietty hylly tai kassi vaatekaapin perällä, joka on pullollaan uutta omistajaa odottavia vaatteita. Kassi jää helposti kaappiin kuukausiksikin odottamaan, ellei sitä ota asiakseen lajitella eteenpäin. Nettikirpputorit ja erilaiset kauppapaikat ovat Suomessa aktiivikäytössä. Omien aarteiden laittaminen kiertoon on ekologista ja luo tilaa kodin kaappeihin.

Pakettiviikkojen aikana 14.-27.11. kaikki verkosta ostetut Lähi-pakettien lähetykset maksavat vain 4,50 euroa, joten kannattaa koluta myös kenkä- ja takkivarastot sekä muut painavammat kiertoon lähtevät ihanuudet huolella läpi. Paketteja voi laittaa matkaan edullisella hinnalla niin monta kuin on tarpeen.

Samalla kun luo myynti-ilmoituksia omista aarteistaan, on myös hyvä mahdollisuus napata parhaat palat muiden second hand -löytöjen joukosta ja päivittää kaappinsa talveen ja kevääseen edullisesti ja luontoa huomioiden.

Mukavaa marraskuuta!
Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi