Nappaa kierrätysaarteet mobiilista kotiin vaikka bussimatkalla mökille

Matkahuolto_blogi_8.7

Tykkäätkö selailla second hand -muotia netissä, mutta ihanille löydöille ei ole toimitusta? Ihastuitko käytettyyn käsilaukkuun, mutta se pitäisi noutaa 300 kilometrin päästä? Olemme ratkaisseet ongelman ja ottaneet yhdessä suomalaisen käytettyä muotia myyvän Zadaan kanssa käyttöön täysin uudenlaisen toimituspalvelun.

Zadaassa vaatteet, kengät, laukut ja asusteet kohtaavat ostajat helposti. Zadaan mobiilisovellukseen kirjautuessa jokainen voi ilmoittaa oman vaate- ja kengänkokonsa sekä lempimerkkinsä niin tarkasti, kuin haluaa. Tietojen avulla palvelu etsii vaatekaksosia, joiden ilmoittamien tuotteiden joukosta löytää nopeasti itselle sopivimmat aarteet. Zadaa toimii täysin mobiilissa ja sovellus on äärimmäisen helppo ottaa käyttöön missä ja koska vain.

Keväällä käyttöönotettua mobiilisovellusta käyttää jo reilut 20 000 suomalaista. Sovellukseen on nyt liitetty myös todella kätevä kuljetuspalvelu, jonka ansiosta tuotteiden lähettäminen onnistuu kädenkäänteessä. Olemme kehittäneet Zadaan kanssa yhdessä Zadaa Package -toimitusvaihtoehdon, jonka voi ostaa sovelluksessa edulliseen kolmen euron hintaan.

Zadaa Package käyttää Matkahuollon toimitusjärjestelmää, jonka ansiosta sen käyttäminen on helppoa. Myyjä saa automaattisesti aktivointikoodin ostajan ostaessa myös kuljetuksen. Myyjä voi paketoituaan tuotteen tuoda sen mihin tahansa Matkahuollon 1 200 pakettipisteestä, josta Matkahuolto kuljettaa paketin ostajaa lähimpään pisteeseen noudettavaksi. Kuljetus sujuu ripeästi ja vastaanottaja saa tekstiviestin heti, kun tuote on noudettavissa.

Toimitus Zadaa Packagen kautta on helppouden lisäksi erittäin luotettava, sillä ostajan maksama summa ei lähde pankkitililtä ennen kuin järjestelmä vahvistaa ostajan noutaneen ostamansa tuotteen Matkahuollon pakettipisteestä.

Kesälomien aikana kannattaa myös käyttää ainakin yksi sadepäivä omien kaappien läpi käymiseen ja ilmoittaa omat käyttämättä jääneet suosikit toisten löydettäviksi Zadaahan. Sovellusta on nopea käyttää ja päivittää niin mökkilaiturilta kuin bussimatkalla kesäkohteisiin.

Ihanaa heinäkuuta kaikille!
Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi