Bussipassilla kesälomareissuille – Osallistu Instagramissa ja voita bussipassi!

Kesämaisema

Toukokuun alussa ajatukset kääntyvät jo kohti kesää ja kesän reissuja. Monet taittavat useita kotimaan matkoja kesän aikana, ja bussilla pääseekin näppärästi kohteisiin kautta maan.

Kesän reissuja suunnitellessa kannattaa muistaa Matkahuollon bussipassit, joita on saatavilla sekä viikon että kahden viikon jaksolle. Useimmille pika- ja vakiovuoroille käyvä bussipassi on erityisen kätevä erityisesti silloin, kun tiedossa on useita matkoja lyhyen aikavälin sisällä. Lisää bussipassista ja hinnoista voi lukea Matkahuollon verkkosivuilta.

Toukokuun ajan Matkahuollon Instagramissa kisaillaan bussipasseista

Toukokuussa tehdään vielä paljon työmatkoja, koulumatkoja, harrastusreissuja – ja joku on jo ehkä lomallakin! Instagramissa on käynnissä koko toukokuun ajan kilpailu, jossa haluamme kuulostella toukokuun matkojen tunnelmia ja kuulla jo hieman kesänkin suunnitelmista. Kilpailu on käynnissä 2.5.‒31.5., ja joka viikko arvotaan yksi bussipassi viikon osallistujien kesken. Käy kurkistamassa Matkahuollon Instagramista tarkempia ohjeita ja lue tarkemmat kisaohjeet alta. Osallistua voit vaikka joka viikko.

Hyviä matkoja ja onnea kilpailuun toivottaa Matkahuolto!

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ

Oy Matkahuolto Ab
y-tunnus 01113939
Lauttasaarentie 8

PL  111
00201 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AJAT

Toukuun ajan kestävässä kilpailussa on neljä erillistä kilpailua, joiden ajat ovat 2.–8.5., 9.–15.5., 16.–22.5. ja 23.–31.5.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua Instagramissa ottamalla matkustamiseen liittyvän kuvan jokaisessa kilpailuviestissä mainittujen ohjeiden mukaan, lataamalla kuvan Instagramiin ja lisäämällä kuvaan hashtagin #bussipassi @matkahuolto

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 9.5.,16.5, 23.5 sekä 1.6.2016

Palkinnot toimitetaan postitse osallistujille.

ARVONNAN RATKAISUPERUSTEET

Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo yhden voittajan kaikkien osallistujien keskuudesta jokaisella kilpailuviikolla.

Arvonnat suoritetaan 9.5.,16.5, 23.5 sekä 1.6.2016.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Viikottaisen arvonnan voittaja saa seitsemän päivää kestävän bussipassin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Matkahuolto tallentaa osallistujien henkilötiedot. Osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Matkahuolto ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle eikä käytä niitä suoramarkkinointiin, ellei osallistuja ole antanut tähän asianmukaista suostumustaan.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Matkahuolto vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistuvat henkilöt vapauttavat Matkahuollon sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Matkahuolto ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Matkahuollolle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Matkahuollon niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Matkahuollosta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Matkahuollolla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Matkahuolto pidättää oikeuden jakaa Instagram-sivuillaan osallistuneiden jakamia kuvia, joissa mainitsee alkuperäisen kuvan jakajan.

Matkahuolto pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.  Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa kahvila.matkahuolto.fi.

Tämä kilpailu ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima.

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi