Kevään merkkejä ilmassa – vielä ehtii pääsiäisen viettoon

Untitled

Vielä hetki sitten lumipeitteiset tienoot alkavat vihertää ja vaikka vielä pakkasöitä paikoin onkin, niin kevättä kohti mennään hurjaa vauhtia. Yksi varma kevään merkki on myös lähestyvä pääsiäinen ja pieni hengähdys arjen keskellä pitkän viikonlopun katkaistessa arkiset puuhat hetkeksi. Pääsiäisenä myös monet bussit kuljettavat matkalaisia pääsiäisen viettoon.

Pääsiäistä vietetään tänä vuonna aikaisin, jo 24.-28.3. Viimeistään nyt on aika suunnitella pitkän viikonlopun menoja, ellet vielä ole ehtinyt aloittaa. Kevään juhlan kunniaksi on mukava tavata ystäviä ja sukulaisia vähän kauempanakin kotoa. Monet ovat jo hankkineet matkalippunsa, mutta kyytiin mahtuu edelleen. Matkalippu kannattaa kuitenkin ostaa etukäteen Matkahuollon verkkosivuilta ja vahvistaa paikka myös siinä tapauksessa, että matkustus osuu kaikkein ruuhkaisemmille vuoroille. Paikkalipun hankkimalla voi samalla varmistaa mieluisimman istumapaikan bussissa.

Pääsiäisen pyhäpäivät aiheuttavat runsaasti aikataulumuutoksia liikenteeseen. Kaikki poikkeuksellisetkin aikataulut löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta.

Keväisiä merkkejä on kiva katsella bussin ikkunoista ja maisemien vaihtuessa voi vertailla kevään etenemistä eri paikkakunnilla. Etelässä alkaa olla ihanan keväinen sää nauttia kaupunkien tunnelmista ja toisaalta pohjoisemmilla paikkakunnilla hiihto- ja lasketteluretket kevätauringon paisteessa ovat vielä täydessä vauhdissa.

Keväästä kertoo myös siirtyminen kesäaikaan, joka osuu tänä vuonna pääsiäisviikonlopulle. Sunnuntaiyönä 27.3 siirrytään kesäaikaan kello 3–4. Muista varmistaa myös kellojen siirron aiheuttamat poikkeusaikataulut nettisivuiltamme.

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi