Kerro ystävälle paketilla, mitä hän sinulle merkitsee

MH-FB_Ystavanpaiva_940x940

Ystävänpäivä lähestyy ja monet ystävykset, työkaverit ja muut läheiset juhlistavat päivää yhdessä. Kauempana asuville tai miksei lähelläkin oleville ystäville, joita ei pysty juuri ystävänpäivän aikaan tapaamaan, on kuitenkin kiva lähettää muistaminen paketin muodossa. Matkahuollon kyydissä kulkevat kaikki koskettavat, ilahduttavat ja ajatuksella pakatut lähetykset ystäville ympäri Suomea. Lähetä ystävälle paketissa jotain, joka sykähdyttää häntä!

Ystävää voi muistaa monella tapaa ja pakettiinkin voi pakata kaikenlaista pientä herkkuyllätyksistä itse tehtyihin käsitöihin. Joskus tulee tarve lähettää ystävälle jotain isompaa ja silloin kannattaa muistaa, että kuljetamme myös suuria paketteja 55 kg asti.

Vaihtoehtoja pakettilähetyksille on monia, ja kannattaakin katsoa erilaiset tavat laittaa paketti liikkeelle etukäteen. Uusimpana mahdollisuutena tarjoamme vaihtehtoa ostaa kuljetus verkossa, jolloin voit vain käydä jättämässä valmiiksi maksetun lähetyksen meidän kuljetettavaksemme.

Monelle meistä kiireiselle ystävänpäivä hiipii nurkan takaa ja elämän tärkeiden ihmisten muistaminen jää viime hetkiin. Silloin on ehdottomasti paras tukeutua Pikapakettiin, joka ehtii hyvin lyhyessäkin ajassa perille.

Toimitusajat riippuvat valitusta lähetysvaihtoehdosta ja ne on hyvä varmistaa verkosta.

Pakkaa siis pakettiin jotain, josta ystäväsi pitää, ilahtuu tai yllättyy ja laita lähetys matkaan pikimmiten. Ystävät pysyvät päivästä toiseen rinnallamme, mutta ystävänpäivää juhlistetaan vain kerran vuodessa – muistetaan osoittaa tärkeille ihmisille, mitä he meille merkitsevät!

 

Ihanaa ystävänpäivän viikkoa ja iloa kevääseen!

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi