Hiihtolomailijan tärkein muistisääntö – ota rennosti

Capture

Kevään aurinkoiset päivät odottavat lomalaisia ja muita kevättalven reissaajia. Hiihtolomalla riittää monella puuhailtavaa kotonakin, mutta lomalla kannattaa myös lähteä kotikulmia kauemmas, kun Suomi on täynnä ihastuttavia päiväretkikohteita ja muita mahdollisuuksia.

Hiihtoloma on ehdottomasti kotimaanmatkailun aikaa. Toiset suunnittelevat talviloman ohjelman hyvissä ajoin etukäteen ja toiset tekevät suunnitelmat vasta lähtöaamuna, mutta kaikkien tyyliin löytyy varmasti sopivaa tekemistä ja reissuvirikkeitä runsaasti. Suomalaiset kaupungit tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja viettää lomapäiviä ja suosittelemme nauttimaan helposta matkanteosta bussin kyydissä.

Jos matkaliput on vielä hankkimatta tai vaikkapa koko reissukohdekin vielä päättämättä, helpoin vaihtoehto on käydä verkkosivuillamme ja katsoa edullisten nettilippujen tarjonta. Päiväreissuun voi lähteä nopeallakin aikataululla, kun nappaa liput netistä etukäteen ja antaa bussin kuljettaa.

Suomi on täynnä toinen toistaan hienompia talvilomakohteita kaupungeista ulkoilukohteisiin ja laaja vuoroverkosto kattaa erinomaisesti kotimaan kamaran.

Olipa edessä pidempi tai lyhyempi reissu, toivomme kaikkien nauttivan ihanista talvilomapäivistä ja rennosta matkanteosta – otetaan kaikki irti kevään kirkastuvista päivistä!

Psst! Instagramissa kisaillaan hiihtolomaviikkojen kunniaksi

Matkahuollon Instagramissa seurataan vaihtuvia hiihtoloman maisemia ja kisaillaan lahjakorteista. Kannattaa käydä kurkistamassa Instagram-tilillemme, napata kuva omista talviloman näkymistä ja osallistua kilpailuun, jonka palkintona on useampia 50 €:n lahjakortteja. Kisa on käynnissä kaikkien talvilomaviikkojen ajan aina 13.3 asti. Toivottavasti pääsemme näkemään monia ihania maisemia ja lomatunnelmia.

Ihania talvilomaviikkoja kaikille!

 

 

 

 

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi