Monilla matkoilla mukana – kiitos vuodesta 2015!

Polaroid_Laituriglögi

Vuosi 2015 on ollut monenlaisten matkojen vuosi, eikä matkaaminen ole suinkaan vielä ohi tämän vuoden osalta. Joulunpyhinä ja vuoden vaihtuessa bussiliikenne käy vilkkaana, jotta kaikki matkalaiset pääsevät läheistensä luokse ja muihin tärkeisiin paikkoihin vaivatta.

Matkustaminen ei olekaan vain liikkumista paikasta toiseen vaan siihen liittyy paljon muutakin – rakkaiden luokse pääsemistä, lomareissuja ja paljon työmatkakilometrejä. Toiset matkustavat harvakseltaan, kun taas toisille bussimatka kuuluu päivittäisiin rutiineihin.

Meillekin tämä vuosi on ollut erilaisten asioiden vuosi. Helmikuussa avasimme uudet nettisivut ja lokakuussa otimme ensimmäisinä käyttöön osoitekortittoman lähetyksen. Uusia palveluita kehitetään jatkossakin asiakkaiden toiveiden pohjalta ja logistiikka-alan trendien innoittamina. Olemme innoissamme uusiutuvista palveluistamme ja uskomme niiden lisäävän palveluidemme helppoutta.

Vuosi 2016 alkaa monilla työn ja koulun merkeissä, mikä tarkoittaa matkaamista joskus pidempiäkin matkoja. Tarjoamme kyytiä pidemmille ja lyhyemmille reissuille, mutta jos kuljet samaa yhteysväliä jatkuvasti, suosittelemme tutustumaan uudistuvaan CityCity-sarjalippuun, joka takaa toistuvalle reitille aina edullisen hinnan.

Suuri kiitos sujuvista bussimatkoista kuuluu mukaville asiakkaillemme, joita tapaamme joka päivä lipunmyynnissä, asiakaspalvelulinjoilla, pakettipisteissä ja tietenkin linja-autojen kyydissä.

Hyvää joulua ja uusia reissuja vuoteen 2016!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi