Arkea piristävät askartelutarvikkeet kulkevat Lapista ympäri Suomen

lanka

Askarteluharrastuksen aloittaminen ei katso aikaa tai paikkaa, eikä lopputuloksen tarvitse välttämättä olla tiedossa askarteluprojektia aloittaessa. Askartelukauppa AarreArkun perustaneet Heli Kemppainen ja Reija Jokikokko kertovat itsekin usein yllättyvänsä omasta aikaansaannoksestaan. Siskokset pyörittävät myymälää lapsuudenmaisemissaan Pudasjärvellä, mutta askarteluvälineet kulkevat Matkahuollon kyydissä verkkokaupasta asiakkaille ympäri Suomen.

Idean oman yrityksen perustamiselle Heli ja Reija saivat vuonna 2003. Ajatuksena oli palvella asiakkaita ja inspiroida luovuutta sekä tarjota ihmisten arkeen sisältöä monipuolisesti ja helposti. Vuonna 2012 myymälä muutettiin Kimingistä Pudasjärvelle, jolloin AarreArkku aloitti toimintansa Matkahuolto-asiamiehenä. Kivijalkakaupan toiminnalle logistiikkapalveluiden ottaminen osaksi toimintaa mahdollistaa sujuvan ja nopean verkkokauppatoiminnan ylläpitämisen.

Askartelutarvikkeisiin erikoistuneet siskokset kannustavat kaikkia kokeilemaan luovia käsitöitä – aina ei ole kyse aikaa ja tilaa vievistä projekteista, vaan askarteluharrastuksen voi aloittaa esimerkiksi persoonallisia onnittelukortteja tekemällä. Heli ja Reija nauttivat kivijalkamyymälässä tapahtuvista asiakaskohtaamisista ja antavat mielellään vinkkejä ja ideoita asiakkailleen erilaisia toteutuksia varten. Tulevaisuudessa he aikovat myös panostaa entisestään AarreKauppa.net-verkkokauppansa kehittämiseen, sillä verkkokaupassa asiointi kasvaa jatkuvasti. Askarteluvälineiden lisäksi verkkokaupasta voi tilata lahjatavaroita, leluja sekä koulu- ja toimistotarvikkeita ympäri Suomen.

- Verkossa tehdyt tilaukset laitamme Matkahuollon kyydissä eteenpäin päivittäin. Kattavat bussiyhteydet esimerkiksi Ouluun, Rovaniemelle ja Kajaaniin mahdollistavat lähetysten saamisen bussin kyydissä ympäri Suomen nopealla aikataululla. Asiakkaat usein ihmettelevät kiitosviesteissään, kuinka nopeasti heidän tilauksensa saapuivat, Heli ja Reija naurahtavat.

Me kannustamme niin vasta-alkajia kuin askartelutaitureitakin inspiroitumaan käsitöiden parissa – askarteluvälineet voit tilata kotiin ja pienten toteutusten parissa voit kuluttaa aikaa esimerkiksi pidemmillä bussimatkoilla.

Matkahuolto toivottaa kaikille hauskaa askartelusyksyä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi