Lomamatkan käynnistät mukavasti bussikyydillä lähtöasemalle

shutterstock_109645079

Kesällä tiet täyttyvät kotimaan matkailijoista, mutta kotimaan kohteiden ohella monet suuntaavat kesälomareissuilla myös ulkomaille. Aioitpa valkoisen hiekan perässä etelään aurinkorannoille, suurkaupungin vilinään tai naapurimaan tunnelmalliseen vanhaan kaupunkiin, lomasi starttaat matkustamalla lentokentälle tai satamaan.

Risteilymatka kesäiseen Tukholmaan tai Tallinnaan suunnitteilla? Helsingin ja Turun satamiin matkustat lukuisilta paikkakunnilta helposti suoralla linja-autoyhteydellä. Matka-ajan suunnittelu helpottuu kun tiedät pääseväsi suoraan sataman edustalle bussilla, ja lomamatka voi näin alkaa stressittä!

Matkahuollon kyydissä hurautat satamien lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä takaisin kotiin kätevästi ilman turhia vaihtoja. Matkatavaroiden kuljetus ei aiheuta päänvaivaa, sillä bussin kyydissä kulkevat helposti isotkin matkalaukut. Käsimatkatavarat voit asettaa matkustajan jalkatilaan tai hyllylle, etteivät ne vie tilaa kanssamatkustajilta. Kaukoliikenteessä tavaratilassa voit kuljettaa kahta matkalaukkua tai kassia ilman lisämaksua.

Mikäli lomasuunnitelmiisi kuuluu patikointi tai esimerkiksi kesäfestareilla telttailu, voit kuljettaa myös suuremmat matkatavarat Matkahuollon kyydissä lentoasemalle tai satamaan. Huomioithan kuitenkin, että mikäli sinulla on matkalla mukana suurempia esineitä – teltta, polkupyörä tai vaikkapa lainelauta – sinun kannattaa soittaa bussiyhtiöön viimeistään yhtä arkipäivää ennen matkaa varmistaaksesi kuljetuksen onnistumisen ja tarkistaaksesi mahdolliset lisämaksut.

Matkojen suunnittelussa auttaa aikatauluhakumme, joten tarkista suorat yhteydet omasta kotipaikkakunnastasi verkkosivuiltamme. Muista myös tarkistaa kesän tarjoushintaiset lähdöt eri puolille Suomea!

Aurinkoisia kesäreissuja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi