Uusi vuosi, vihreät kujeet

Talvipysäkki

Uusi vuosi on otettu vastaan talvisissa tunnelmissa, ja nyt onkin hyvä hetki miettiä millaisia suunnitelmia sinulla on tulevalle vuodelle. Miltä ympäristöystävällinen vuosi 2015 kuulostaa? Matkahuolto kutsuu kaikki mukaan starttaamaan vuoden ympäristöystävällisesti julkista liikennettä suosien!

Matkustatko usein samaa reittiä? Työmatkojen taittaminen bussilla mahdollistaa tehokkaan työnteon työmatkan aikana tai vaihtoehtoisesti tarjoaa mahdollisuuden rentoutua matkaa tehdessä. Julkisten suosijaa kiittävät ympäristön lisäksi terveys – ota ilo irti hyötyliikunnasta ja taita välimatka bussipysäkin ja kodin välillä kävellen tai pyörällä viilettäen! Matkahuollossa on tarjolla monta edullista työ- ja opiskelumatkoihin soveltuvaa lipputuotetta.

Suosi julkisia myös lomamatkoilla. Suomi on täynnä mielenkiintoisia ja toinen toistaan kauniimpia matkakohteita, ja mikä parasta – kotimaan kohteet ovat helposti saavutettavissa vihreitä arvoja kunnioittaen bussilla liikkuen! Ympäristöystävällinen joukkoliikenne takaa mahdollisuuden yhteiseen hauskanpitoon sekä rentoutumiseen. Eivätkö kotimaan kohteet ole vielä ihan hallussa? Kartta kouraan ja inspiroitumaan kotimaan matkustusmahdollisuuksista!

Tiheä ja kattava reittiverkosto mahdollistaa vihreät valinnat. Olipa kyse koulumatkasta, työmatkasta tai sukuloinnista ympäri Suomen, perille pääsee bussilla. Alkuvuodesta monet suuntaavat hiihtoladuille tai laskettelukeskuksiin. Kesällä kiinnostavat pyöräretket Suomen kauniissa luonnossa. Linja-auton tavaratilassa kulkevat laukun lisäksi sukset, pyörä tai muut kookkaammat matkatavarat. Ympäristöystävällistä ja edullista joukkoliikennettä käyttäessäsi jaat tavaratilan lisäksi myös liikenteen ympäristövaikutukset monen matkustajan kesken.

Miltä kuulostaa? Starttaa vuosi ympäristöystävällisesti julkisia suosien ja kuka tietää – saatat huomata inspiroituvasi vihreistä valinnoista myös muilla elämän osa-alueilla. Tutustu linja-autolla matkustamisen vaihtoehtoihin ja ympäri Suomen kiemurtelevaan reittiverkostoon Matkahuollon verkkosivuilla.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille – tehdään vuodesta 2015 vihreiden valintojen vuosi!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi