Pikkurahalla perille

shutterstock_61499089

Uusi vuosi toi mukanaan lisää lompakkoystävällisiä nettitarjouslippuja. Edullisten nettitarjouslippujen löytäminen on helppoa, sillä verkkosivuillamme on esitelty kaikki yli 70 yhteysväliä, jonne nettitarjouslippuja on saatavilla. Tarjoukset kannattaa katsastaa: pääset matkustamaan parhaassa tapauksessa vain kahdella eurolla! Edukkaita nettitarjouslippuja löydät lukuisiin vuoroihin yli 50 yhteysvälille. Olethan jo tarkistanut kuuluuko vakireittisi näiden yhteysvälien joukkoon?

Matkahuollon verkkokaupasta löytyviä tarjouslippuja hyödyntäen saatat päästä määränpäähäsi jopa kahdella eurolla! Verkossa ostaminen on helppoa, eikä lippua tarvitse edes tulostaa. Jos mahdollista, suunnittele matkasi ja hanki lippusi hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, sillä nettitarjouslippuja on rajoitettu määrä.  Jos kuitenkin matkainspiraatio iskee yllättäen ja tien päälle on päästävä heti, kannattaa silti käydä tarkistamassa verkkokaupassa. Tarjouslippuja myydään vielä lähtöpäivänäkin, jos niitä on jäljellä.

Vuorosta riippuen sekä normaali- että tarjoushintaiset liput tulevat myyntiin noin kuukautta ennen matkustuspäivää. Useisiin vuoroihin voit ostaa nettilipun vielä matkustuspäivänäkin, viimeistään puolitoista tuntia ennen vuoron lähtöä. Joidenkin vuorojen kohdalla myynti päättyy matkaa edeltävänä arkipäivänä klo 13.

Tarjouslippuja on myynnissä useille vuoroille eri viikonpäivinä. Tarjoushintaisia lippuja ei kuitenkaan ole saatavilla kaikille vuoroille kaikkina viikonpäivinä – tiedot tarjolla olevista tarjouslipuista löydät Matkahuollon verkkosivuilta kunkin yhteysvälin kohdalta sivun alalaidasta.

Helsingistä Hämeenlinnaan. Hämeenlinnasta Tampereelle. Tampereelta Turkuun. Muun muassa nämä matkat taitat alkaen kahden euron hintaan Matkahuollon nettitarjouslippuja  hyödyntäen. Tarjouslipuilla pääset kattavasti eri kohteisiin ympäri Suomen, mutta osassa tarjoushintaisista lipuista on erityisehtoja liittyen lähtö- ja määräpaikan pysäkkeihin. Tarjouslippuja on rajoitettu määrä jokaista vuoroa kohden, eikä tarjouslippuja ole mahdollista yhdistää muihin alennuksiin. Tutustu tarjouslippujen ehtoihin verkkosivuillamme ja löydä paras matkustusvaihtoehto juuri sinulle!

Haluatko lähteä edukkaasti matkalle, muttet osaa päättää minne menisit ensimmäisenä? Löydät kaikki yhteysvälit, joille on tarjolla edullisia nettitarjouslippuja osoitteesta matkahuolto.fi/fi/matka/lipputuotteet/tarjousliput.

Julkisilla matkustamisesta kiittää sekä luonto että lompakko – hyvää matkaa!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi