Suunnittele joulun matkat etukäteen!

Joulupukki

Viisi yötä jouluun on – joko sinulla on matkaliput hankittuina? Joulunaluspäivinä Matkahuollon lipunmyynnissä on vilkkainta, ja joulu sekä vuodenvaihde tuovat useita muutoksia bussiliikenteen aikatauluihin. Kaikki joulun poikkeusaikataulut löytyvät nyt Matkahuollon aikatauluhausta.

Vuoden vilkkain matkustusaika on jälleen käsillä, kun suomalaiset siirtyvät sukuloimaan eri puolille maata. Jouluaatto on keskiviikkona, joten linja-autot täyttyvät niin viikonloppuna kuin joulua edeltävinä arkipäivinäkin. Hankkimalla paikkalipun etukäteen varmistat itsellesi paikan ruuhkaisimmassakin bussissa.

Jouluna on tarkoitus rentoutua, joten miksi ottaa turhaa stressiä matkustamisesta? Tarkista matkantekoa varten aikataulutiedot etukäteen Matkahuollon verkkosivuilta, sillä osa vuoroista jää pyhinä kokonaan ajamatta, varsinkin jouluaattona ja ensimmäisenä joulupäivänä. Kaikki aikataulutiedot saat selville aikatauluhausta Matkahuollon verkkosivuilta. Jos etsit aikatauluja mobiililaitteilla, kannattaa syöttää osoitteeksi m.matkahuolto.fi. Muista syöttää aikatauluhakuun tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida juuri sinun matkustuspäivälle mahdollisesti osuvan poikkeusliikenteen.

Jos satut viettämään joulua internetin kantamattomissa tai haluat tarkistaa aikataulut puhelimitse, voit soittaa Matkahuollon palvelunumeroon 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden.

Nappaa pukinkonttiin Matkahuollon lahjakortti!

Vielä tämän päivän aikana ehdit osallistua ”Punastus vai lahjan lunastus” -kampanjaan, josta voit voittaa joululahjaksi 20 tai 50 euron lahjakortin Matkahuoltoon. Jos arpaonni ei suosi sinua tänä jouluna, saat kampanjasta irti ainakin humoristisen ja kuvitteellisen hassun tarinan. Tutustu kampanjaan osoitteessa http://www.matkahuoltokampanja.fi – vielä tämän päivän ajan on aikaa osallistua!

Mukavaa joulunodotusta!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi