Muista isää viikonloppuna

Kahvi

Sunnuntaina vietetään jälleen isänpäivää. Matkahuollon avulla on kauempanakin asuvan isä muistaminen helppoa. Matkusta isänpäivävisiitille bussilla tai laita yllätyspaketti matkaan bussin kyydissä.

Isänpäivä kolkuttelee jo ovella, mutta vielä ehdit varata itsellesi matkan kotopuoleen. Aikataulut ja viime hetken tarjoukset tarkistat näppärästi sivuiltamme. Mikset myös yllättäisi isää bussimatkalla kohteeseen, josta löydätte mukavaa yhteistä tekemistä? Opiskelijat puolestaan voivat yllättää isän lahjoittamalla liput omalle opiskelupaikkakunnalleen.

Mikäli et kuitenkaan itse pääse matkaan, onnistuu isänpäiväpaketin lähettäminen vielä loppuviikostakin Matkahuollon kyydissä. Isänpäivälahjan lähettämiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja. Niiden lähetysaikataulut ja sopivuuden voit varmistaa asiakaspalvelustamme.

Aivan mattimyöhäisille varmin vaihtoehto on Matkahuollon Pikapaketti, joka lähtee kohti määränpäätään ensimmäisellä mahdollisella yhteydellä. Pikapaketin voi lähettää ja noutaa Matkahuollon toimipaikoista, mutta voit myös lähetyshetkellä sopia, että paketti noudetaan suoraan autolta.

Matkahuolto toivottaa mukavaa isänpäivää kaikille Suomen isille!

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi