Matkahuollon kyydissä paketti ehtii ajoissa kuusen alle

joulupaketti

Joulun tunnelma tiivistyy päivä päivältä, kun jouluvalot valaisevat iltoja ja glögit höyryävät huulilla. Joulu on yhdessäolon ja toisten muistamisen aikaa ja joululahjan antaminen ilahduttaa suuresti niin antajaa kuin vastaanottajaakin. Matkahuolto kuljettaa kaiken kokoiset joulun tervehdykset ajoissa perille, kun paketit lähtevät matkaan viimeistään 19.12.

Joulupaketit matkaan ennen joulun ruuhkia viiden euron Lähi-paketilla 24.11.-5.12.

Uudet monot tai joulun suosituin kirjasarja pääsee perille Lähi-paketin avulla. Lähi-paketin hintakampanjan aikana Lähi-paketin lähettämisellä saavuttaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla: saa lahjapaketit ennen joulun hulinoita lähetettyä ja lähetys maksaa vain 5 euroa! Kampanjahinta sisältää 2kg tai 10 kg Lähi-paketin, Lähi-paketin osoitekortin ja kuljetuksen. Tarjoushinta on voimassa Matkahuolloissa ja Pakettipisteissä, mutta ei Siwoissa ja Valintataloissa. Tarjoushintaisen lähetyksen voi normaaliin tapaan lähettää Matkahuollosta myös Siwoihin ja Valintataloihin.

Lähi-paketit kulkevat edullisesti hintakampanjan jälkeenkin. Lähi-paketit voi lähettää ja noutaa Matkahuolloista, Siwoista, Valintataloista ja muista Matkahuollon Pakettipisteistä, yhteensä lähes 1 100 palvelupisteestä. Lähetysvaihtoehdot Lähi-paketille ovat 2kg 7,50 € tai 10 kg 9,50 €. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Lähetys- ja noutopisteistä erityisesti kaupat palvelevat pitkin aukioloajoin viikoin jokaisena päivänä.

Suurimmat yllätykset Bussipaketilla perille

Jos meinaa yllättää sukulaisen uudenkarhealla maastopyörällä, kulkeutuu isompikin paketti helposti Bussipakettina, jonka enimmäispaino voi olla jopa 55kg.Bussipaketin voi lähettää ja noutaa kaikista Matkahuolloista ja Matkahuolto-asiamiespisteistä, yhteensä lähes 400 eri palvelupisteestä kautta maan. Bussipakettiin voi liittää myös jakopalvelun, jolloin Matkahuolto kuljettaa paketin vastaanottajan kotiovelle asti.

Mattimyöhäiset pelastaa Pikapaketti

Muistitko juuri, että ystäväsi lähteekin joulumatkalle pari päivää ennen jouluaattoa? Ei hätää, Pikapaketti toimittaa paketit perille nopeimmalla mahdollisella yhteydellä. Pikapaketin voi lähettää ja noutaa kaikista Matkahuolloista. Jos vastaanottajalla on kova hoppu ja ainoa vaihtoehto on noutaa paketti suoraan bussista, onnistuu tämäkin erikseen sovittaessa.

Ennen jouluyllätyksen lähettämistä kannattaa vielä tutustua paremmin lähetysvaihtoehtoihin Matkahuollon nettisivuilla osoitteessa www.matkahuolto.fi tai soittaa Matkahuollon maksuttomaan pakettipalvelujen palvelunumeroon 0800 132 582.

Iloista joulunodotusta!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi