Lähiloma virkistää syksyllä

syksyinen_tie

Syyslomakausi on käynnistynyt koko maassa. Lokakuu vapauttaa koululaiset ja heidän perheensä nauttimaan syksystä. Kauas ei aina tarvitse lähteä, sillä kotimaan syksystä löytyy kiinnostavia kohteita ja hauskaa tekemistä myös lyhyempää lomaa viettäville.

Syyslomat laittavat suomalaiset liikkeelle lokakuussa. Vaikka kaukokohteet voivat talven lähestyessä houkutella, on syksy kaunista aikaa myös Suomessa. Kotimaan kohteet ovat helposti saavutettavissa bussilla, jolloin lomanvietto ei ole liian kurittavaa kukkarollekaan. Käväise lähiseudun luontokohteessa nauttimassa upeasta syysluonnosta, suuntaa kaupunkilomalle tai lomakeskukseen vaikka vähän kauemmaskin.

Suomi on täynnä kiinnostavia kohteita. Puitteet mukavalle yhdessäololle voivat löytyä lähikaupungista, kylpylästä tai eväsretkeltä kansallispuistossa. Tärkeintä lomassa ei ole kuljettu matka, vaan yhteinen hauskanpito ja rentoutuminen. Matkahuolto suositteleekin syyslomalaisia tutustumaan rohkeasti omaan lähiseutuun mukavasti bussin kyydissä.

Reissun päälle oikein kunnolla intoutuva lomalainen nappaa itselleen Matkahuollon Bussipassin ja piipahtaa samalla kauempana asuvien sukulaisten ja ystävien luona. Bussipassi on edullinen tapa matkustaa, kun etappeja on matkan varrella useampi. Bussipassista ja muista Matkahuollon lipputuotteista löydät verkkosivuiltamme. Muista myös tarkistaa viimeisimmät matkatarjoukset.

Koululaisten lomakausi tuo myös joitain muutoksia bussiliikenteen vuoroihin. Aikataulutiedot tarkistat helpoiten Matkahuollon sivuilta.

Matkahuolto toivottaa syyslomalaisille mukavia matkoja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi