Matkahuollon aikataulutiedot löytyvät nyt myös kartalta!

Reittiopas

Nyt saat bussien aikataulu- ja reittitiedot näkyviin kartalla missä ja milloin vain, sillä Matkahuollon kaukoliikenteen pikavuoroaikataulut on liitetty osaksi Google Transit -reittipalvelua. Palvelu tarjoaa koko valtakunnan kattavat pikavuorojen bussiaikataulut ja reittiohjeet. Löydät itsellesi sopivan reitin helposti ja reissaat ympäristöystävällisesti läpi Suomen!

Matkahuolto on aloittanut yhteistyön Googlen kanssa tuomalla aikataulu- ja reittitiedot Google Maps -palvelun reittioppaaseen, Google Transitiin. Palvelusta löytyvillä Matkahuollon toimittamilla bussien aikataulutiedoilla katetaan koko Suomi. Matkahuolto ja Google tukevat uuden palvelun myötä myös ympäristöystävällisempää liikkumista ympäri Suomen.

Missä liikutkin, voit nyt etsiä kaukoliikenteen pikavuorojen aikataulutietoja suoraan kartalta. Reittiohjeiden lisäksi reittiopas näyttää sinulle lähimmän pysäkin ja liikennöintiajat. Näppärä reittipalvelu on käyttäjäystävällinen – voit etsiä reittiohjeita tietämättä kohteen tarkkaa osoitetta esimerkiksi urheiluhallin, museon tai yrityksen nimellä. Google Maps -karttapalvelu ei jätä pulaan edes kaatosateen yllättäessä, sillä street view -näkymästä voit tarkistaa etukäteen, onko pysäkillä katos tai onko pysäkki esteettömästi saavutettavissa.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme useita eri väyliä aikataulutietojen hankkimiseen. Matkahuollon aikataulujen liittäminen Google Transit reittipalveluun palvelee kaikkia ympäri Suomen matkustavia, olipa kyse työ, opiskelu- tai vapaa-ajan matkoista, sanoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo.

Palvelu löytyy osoitteesta maps.google.fi/transit ja normaalista Google Maps käyttöliittymästä osoitteessa maps.google.fi. Palvelu toimii sujuvasti myös kännykällä ja mobiililaitteissa parhaan käyttökokemuksen tarjoaa Google Maps -sovellus, jonka voi ladata Android-puhelimiin Google Play Storesta ja iPhone-puhelimiin App Storesta.

Matkahuollon aikataulutiedot saat jatkossakin tuttuun tapaan myös Matkahuollon valtakunnallisesta aikatauluhausta sekä ympäri vuorokauden vastaavasta palvelunumerosta 0200 4000 (1,99 €/min+pvm).

Matkahuolto toivottaa kaikille reissaajille selkeitä ja mukavia matkoja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi