Ympäristöystävällisesti ympäri Suomen – sarjalipulla matkustamisesta kiittävät luonto ja lompakko

shutterstock_109645079

Syksy toi mukanaan muutakin kuin sadekuurot – linja-autot liikennöivät taas kesäaikaa tiuhempaan tahtiin. Ruuhka-aikojen lisävuoroille onkin kova tilaus, sillä monet taittavat työ- ja opiskelumatkat ympäristöystävällisesti tutulla linja-autolla. Työ- ja opiskelumatkojen taittamisesta linja-autolla kiittävät niin ympäristö kuin lompakkosikin, sillä matkanteko sujuu edullisesti Matkahuollon sarjalipuilla. Osta sarjalippusi syyskuun loppuun mennessä ja näytä ostotilanteessa PINS-korttisi, niin saat matkakortin veloituksetta!

Tuleeko sinun reissattua esimerkiksi työn puolesta usein samaa yhteysväliä? Mikäli vastauksesi on kyllä, on Matkahuollon CityCity-lippu juuri sinua varten! Reissaaminen rutinoituu ja säästät aikaa matka-aamuina hankkimalla sarjalipun etukäteen. CityCity-lipulla säästät yhteysvälistä riippuen jopa 50 % aikuisten taksakilometrien mukaisista lippuhinnoista. CityCity-lippu on käytössä 30 yhteysvälillä, joista kullakin on päivittäin kymmeniä eri vuoroja. Yhteysvälistä riippuen 8-36 matkaa sisältävä lippu on voimassa 120 päivää ostopäivästä.

Onko opiskelupaikkasi eri kaupungissa kuin perheesi, tyttö- tai poikaystäväsi tai kaverisi? Usein matkustavien opiskelijoiden kannattaa hankkia Matkahuollosta Prepaid22-vuosilippu – opiskelijoiden oman sarjalipun hankkiminen onkin nyt entistä kannattavampaa, sillä siihen sisältyvä alennus on juuri noussut 50 prosentista 55 prosenttiin. Lippu sisältää 22 yhdenmittaista matkaa, jotka ovat voimassa vuoden ostopäivästä tuhansilla vuoroilla kautta maan. Reissaamista ei ole koskaan tehty näin helpoksi! Lisäksi linja-autolla matkustaminen on huomattavasti yksityisautoilua ympäristöystävällisempää.

Matkahuollon sarjaliput ladataan matkakortille, jolla on helppoa ja nopeaa hoitaa maksu linja-auton kyytiin hypätessä. Onko sinulla jo PINS-kortti? Kun ostat CityCity-lipun tai Prepaid22-vuosilipun 30.9.2014 mennessä Matkahuollon omista toimipaikoista ja näytät PINS-korttisi, saat matkakortin (arvo 6,50 €) täysin veloituksetta!

Matkahuolto toivottaa aurinkoista syksyä ja onnittelee juuri opiskelujaan aloittelevia uusia opiskelijoita!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi